• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2023

10:59

SAD će se boriti do poslednjeg Ukrajinca! Zelenski i Bajden dogovaraju produžetak rata! (VIDEO)

Informer

Live TV

SAD će se boriti do poslednjeg Ukrajinca! Zelenski i Bajden dogovaraju produžetak rata! (VIDEO)

Podeli vest

Sastanak predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog i predsednika SAD Džozefa Bajdena o nastavljanju ratnih dejstava u Ukrajini i daljem naoružanju, analizirali su gosti Info jutra, pilot i kapetan avijacije u penziji Stevan Ignjatović i pukovnik u penziji Miroslav Đošić.

Pilot i kapetan avijacije u penziji Stevan Ignjatović istakao je da su se ratom u Ukrajini, Amerikanci rešili svog vojnog otpada koji im je isplativije da doniraju nego unište.

- Izašao je podatak da je više od pola američkih kongresmena jevrejskog porekla, čak je i sam Zelenski Jevrejin, a svi Amerikance koji bodre ovaj konflikt nemaju pojma ni gde je ona na mapi i ceo ovaj cirkus je za narodne mase. Amerikanci su se na ovaj način rešili svog vojnog otpada, jer im je bilo jeftinije da staro oružje pošalju ili prodaju nego da ga unište. Supruga Zelenskog je išla u SAD da kupuje božićne poklone dok narod gine - rekao je Ignjatović.

Foto: Zoran Sinko

 

 

Pukovnik u penziji Miroslav Đošić naveo je kako je svoje savezništvo sa Velikom Britanijom i SAD, Ukrajina platila polovinom svog stanovništva i da je tragično što se dva naroda bore zbog tuđih interesa.

- Jasno je da će se Amerikanci tući za svoje interese do poslednjeg Ukrajinca, na sastanku Zelenskog i Bajdena on mu je verovatno obećao nešto poput onih 200 miliona dolara koji nikada nisu stigli. Svoje savezništvo sa Velikom Britanijom i SAD, Ukrajina je platila sa polovinom svog stanovništva i velika je tragedija da se dva pravoslavna slovenska naroda tuku zbog britanskih i amertičkih interesa. Interesantno je što su gradovi poput Drezdena, Hirošime i Nagasakija najteže bombardovani sa Zapada imali najviše pravoslavnog stanovništva. Druga stvar je što Rusi već planiraju renoviranje i obnovu zauzetih naselja u Ukrajini - rekao je Đošić.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija