• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2023

08:52

Trampu brane kandidaturu, a on sigurnim koracima ide ka tronu SAD-a! (VIDEO)

Informer

Live TV

Trampu brane kandidaturu, a on sigurnim koracima ide ka tronu SAD-a! (VIDEO)

Podeli vest

U novom Info jutru govorili smo o izbacivanju Donalda Trampa iz izborne trke za predsednika SAD od strane suda u Koloradu, a gosti koji su pričali o ovome bili su Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost i Nenad Vuković predsednik Društva lobista Srbije.

Nenad Vuković predsednik Društva lobista Srbije ističe da Trampu ova zabrana dodatno podiže rejting i da je on rekao da je sve to usmereno protiv američkog naroda.

- Trampovi kauboji su već imali probleme sa povratkom na funkcije, a sada su više političke nego pravne prirode. Tramp nikada nije bio optužen za pobunu, već konspiraciju i podržavanje pobune. Trampu ova zabrana dodatno podiže rejting i rekao je da je sve ovo protiv američkog naroda, a ne njega i optužba je poklon Trampu - rekao je Vuković.

Foto: Pedja Milosavljević

Nenad Vuković i Srđan Barac

 

Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost navodi da optužnice mogu samo da povećaju popularnost Trampu i da ga dovedu do mesta predsednika.

- Ovakve optužnice definitivno pomažu Trampu i sve to će uticati na kampanju koja može da ga dovede do ponovnog mesta predsednika. Demokrate su definitivno u nezavidnom položaju, ali i Tramp ima preko 30 optužnica koje samo mogu da mu povećaju popularnost i dovedu ga do predsedničkog trona - kazao je Barac. 

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija