• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2024

20:32

Opozicija želi da ubije predsednika, jer im smeta što  Aleksandar Vučić ima jasan plan za budućnost Srbije! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Opozicija želi da ubije predsednika, jer im smeta što Aleksandar Vučić ima jasan plan za budućnost Srbije! (VIDEO)

Podeli vest

U Info večeri tema je bila plan za razvoj Srbije koji je predstavio predsednik Aleksandar Vučić, ali i konstantni napadi opozicije, a o svemu tome su govorili Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku i analitičar Mihajlo Janjić.

Analitičar Mihajlo Janjić ističe da je činjenica da Srbija ide napred i to je neminovno. Svojstveno opoziciji je nasilje i oni pokušavaju svim načinima da sprovode nasilje i napadaju predsednika Aleksandra Vučića.

- Srpska napredna stranka je jasno postavila program u kome će se naći u budućnosti i vidimo da je razvitak jasan i tek će biti povećan, pre svega i za mlade ljude. Činjenica je da Srbija ide napred i to je neminovno. Svojstveno opoziciji je nasilje i oni pokušavaju svim načinima da sprovode nasilje i napadaju predsednika Aleksandra Vučića, između ostalog i pretnjama njegovoj porodici - objasnio je Janjić. 

Foto: Informer.rs/printscreen

Mihajlo Janjić

 

 Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku ističe da veliki projekti očekuju Srbiju i da će izgradnja novih infrastruktura će biti veoma korisne za zaradu

- Plan je ogromna najava za velike projekte koji očekuju Srbiju i to su skupovi stvari na kojima će država raditi u budućnosti koje će povećati privredu. Izgradnja novih infrastruktura će biti veoma korisna i ti projekti će svakako povećati plate i zarade - rekao je Đurić.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Ljubomir Đurić

 

Naš sagovornik dodaje i da imamo sliku gde će Srbija biti u budućnsoti i da idemo napred, što opozicija pokušava da spreči i želi smrt predsedniku.

- Mi vidimo da će ovaj projekat veoma pospešiti ekonomiju i predsednik Vučić je mudro postavio plan za razvitak naše zemlje. Imamo sliku gde će Srbija biti u budućnosti i da idemo napred, što opozicija pokušava da spreči. Nisu ništa uspeli da urade na izborima, pa i tada i sada govore da Vučić ne valja i pozivaju konstantno na ubistvo predsednika - kazao je Đurić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija