• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2024

19:06

Globalisti prave novi svet putem rušenja suverenih vlada i genetske manipulacije! (VIDEO)

Informer

Live TV

Globalisti prave novi svet putem rušenja suverenih vlada i genetske manipulacije! (VIDEO)

Podeli vest

Zelenu agendu koju globalisti pokušavaju da sprovedu u zemljama Zapada i u cilju rušenja suvereniteta individualnih država, komentarisali su gosti Info dana, ekonomista Nebojša Berak, publicista i pisac Igor Ivanović i inženjer profesor Dragan Ćosić.

Ekonomista Nebojša Berak istakao je da globalisti zapravo žele razdržavljanje i denacionalizaciju zemalja kako bi svi narodi sveta stali pod jednu vlast.

- Onaj ko kontroliše novac kontroliše sve, a globalistima zapravo smeta demogkratija, jer može da izrodi lica poput Trampa i Orbana koji žele suverenitet. Globalisti zapravo žele razdržavljenje i denacionalzaciju zemalja kako bi svi stali pod jednu vlast. Oni takođe streme ka bespolnom razmnožavanju i formiranju "bezbolnih" koncentracionh logora u kojima će preko genetika i indoktrinacije kontrolisati ljude. Elon Mask je deo te elite koji za cilj drži potpunu kontrolu umova ljudi, a ne rešavanja paraplegije - rekao je Berak.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Publicista i pisac Igor Ivanović naveo je da zelenoj agendi smetaju mlade generacije koje mogu brzo i lako da dođu do informacija zbog čega aktivno rade na "digitalnim zatvorima".

- Mnogo je opasnija politička komponenta tog zelenog zla, jer će kasnije imati sposobnost da vam blokiraju karticu i isključe vas iz života jer će gotovinu zabraniti. Zelenoj agendi smeta mlada generacija koja na brz način može doći do informacija, zbog čega oni rade na formiranju digitalnog zatvora gde će ograničiti protok informacija. Čak ni u matičnim državama globalisti nemaju veliku podršku - rekao je Ivanović.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Inženjer profesor Dragan Ćosić komentarisao je primer Gugla koji putem svojih algoritama filtrira informacije koje će korisnik dobijati na osnovu njegovih pretraga.

- U digitalnom dobu ukome živimo, svet se bori protiv dezinformacija i filtriranja dostupnih informacija. Gugl na primer koristi algoritme za filtriranje sadržaja koje korisnici dobijaju, ovi algoritmi mogu dovesti do isključivanja određenih informacija iz pretrage. Ovo može stvoriti filter mehur, jer će se Gugl personalizovati prema korisniku i njegovoj pretrazi i na osnovu toga mu izbacivati rezultate - rekao je Ćosić.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija