• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2024

18:42

Tramp uprkos optužbama hita ka pobedi! Kenedi želi da bude novi Kanje Vest na izborima!

Miloš Rafailović

Live TV

Tramp uprkos optužbama hita ka pobedi! Kenedi želi da bude novi Kanje Vest na izborima!

Podeli vest

U emisiji Rat uživo o ratnim žarištima u svetu, izborima u SAD, ali i o suđenju Donaldu Trampu govorili su analitičar iz Čikaga Nenad Bumbić, Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost i Ljubomir Đurić, potpredsednik Centra za nacionalnu bezbednost.

Analitičar iz Čikaga Nenad Bumbić govori o tome da je Donald Tramp bolji izbor za Srbiju, ali i situaciju sa KiM i Rusiji sa situacijom u Ukrajini.

- Donald Tramp je bolji izbor za nas za situaciju sa KiM, ali i Rusiji sa situacijom u Ukrajini. Od zapadnih zemalja nam zavisi sudbina naroda na KiM i to je evdientno. Albanska strana se trudi da pridobije Grenela i Trampa. Visoki Senat je pričao sa Zelenskim o pomoći, dok republikanci i Tramp želi da to ne bude nepovratna pomoć, već da isplati sve što treba - rekao je Bumbić.

Foto: Informer.rs/printscreen

Nenad Bumbić

 

Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost ističe da iako osuđuje tužilaštvo Trampa, svi bi želeli da nastave saradnju sa njim, ali i da će Kenedi odvući neke glasače na svoju stranu.

- Navodna prevara je presedan u američkom pravosuđu. Investori rade isto što je uradio Tramp, ali to za to oni ne odgovaraju kao što je Donald Tramp. Čelnici banaka su rekli da bi uvek učestvovali u poslovima sa Trampom. Kenedi nema tolike šanse, ali sigurno je da će odvući neke glasače Bajdena na svoju stranu. Imamo slučajeve da se neki kandidat sa strane kandidovao, ako što je to bio Kanje Vest - kazao je Miškeljin.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Ljubomir Đurić i Marko Miškeljin

 

Ljubomir Đurić, potpredsednik Centra za nacionalnu bezbednost kaže da će Tramp svakako učestvovati na izborima, a da će njegovi advokati odlagati proces da bi učestvovao na izborima.

- Trampovi advokati žele da odlože proces, da ne bi se desilo suđenje, jer bi mu se ukinula kandidatura za predsednika. Videćemo da li Džordžija može da ga skloni sa listića za kandidaturu, ali ne postoji nikakav pravni osnov, svakako je da će Tramp itekako učestvovati u izborima. Vodi se politička borba a Tramp mora da se brani od svih optužbi koje su ga zadesile. Kenedi nema šansu da osvoji ove predstojeće izbore - rekao je Đurić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija