• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2024

08:57

Žestoka borba za vlast u SAD! Laban tvrdi: Tramp će pobediti na izborima, a kad dođe na vlast, podeliće svet sa Putinom! (VIDEO)

Informer

Live TV

Žestoka borba za vlast u SAD! Laban tvrdi: Tramp će pobediti na izborima, a kad dođe na vlast, podeliće svet sa Putinom! (VIDEO)

Podeli vest

O nelegalnim migrantima, ali izborima u SAD govorili su u Info jutru analitičari prof. dr Miloš Laban i Dragan Simić.

Prof. dr Miloš Laban ističe da Tramp ima veliku podršku Amerikanaca jer bi sprečio dalji uliv migranata u SAD.

- U svakom trenutku kada se prijavi nelegalni migrant on će biti deportovan u Meksiko. Bajden i Tramp imaju različit stav o migraciji. Bajden je imao dosta glasača od strane migranata pa je zato i tolerantan prema njima, dok Tramp želi pravu Ameriku i da ekonomija bude poboljšana, zato i ima veliku podršku Amerikanaca pre svega zbog 5 miliona nelegalnih migranata i znaju da bi podigao zid. Tramp više odgovara Srbiji kao predsednik SAD, nego Džo Bajden. Tramp se dogovorio i sa Putinom da podeli interesne sfere - kazao je Laban.

Foto: Zoran Sinko

Miloš Laban i Dragan Simić

 

Dragan Simić, analitičar, objašnjava stanje u SAD i govori o tome kako razmišlja prosečan Amerikanac o politici i izborima.

- Kada sam išao iz Tihuane u San Dijego, video sam da belci nemaju problema da uđu u SAD, dok su Meksikanci bili izloženi torturi. Danas se sve to promenilo. Istraživanja u Americi nisu tačna i dosta se nameštaju, posebno tokom izbora. Prosečan Amerikanac ne brine toliko politici, već o životnim i statusnim pitanjima, a to da li je Bajden ili Tramp na vlasti to njima nije bitno - objasnio je Simić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Može li licemernije?! Šokantan potez Amerike u SB UN! Oglasio se Gutereš!
Užas!

Može li licemernije?! Šokantan potez Amerike u SB UN! Oglasio se Gutereš!

Sjedinjene Američke Države blokirale su saopštenje Saveta bezbednosti UN koje je predložio Alžir, a podržale arapske zemlje, a u kojem bi izraelske snage okrivljene za otvaranje vatre na Palestince koji su čekali na isporuku hrane i druge humanitarne pomoći u blizini grada Gaze i za ubistvo više od 100 ljudi.

01.03.2024

07:58

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17