• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

21.03.2024

17:00

Odrastao je na jugoslovenskoj kuhinji svoje bake! Rođen u moćnoj porodici, negovan kremom od kavijara, a sada ima dva metra (FOTO)

Shutterstock

Dom i porodica

Odrastao je na jugoslovenskoj kuhinji svoje bake! Rođen u moćnoj porodici, negovan kremom od kavijara, a sada ima dva metra (FOTO)

Podeli vest

Sin poznatog para napunio je juče 18 godina. Iako se njegovoj majci nikada nije dopadalo da bude izložen javnosti zbog prirode posla kojom mu se bavi otac to je bilo neminovno.

Reč je o sinu Donalda Trampa i Melanije Tramp koji su uspevali koliko toliko da u određenoj meri zaštite Barona koji se nije pojavljivao toliko često za vreme njegovog predsedničkog mandata.

Donald Tramp boriće se petog novembra za novi predsednički mandat u Americi. Melanija Tramp podržala ga je na predizborima pre dva dana na Floridi, da li će se Baron Tramp viđati češće tokom kampanje njegovog oca?

Kako kaže Melanija Tramp o svom učešću u kampanji - pratićemo.

Foto: Tanjug/AP Photo

 

Sin Melanije i Donalda Trampa, Baron Tramp, pre preseljenja u Belu kuću živeo je u penthausu Tramp Tauera, na njujorškoj Petoj Aveniji. Kako je Melanija odlagala selidbu u predsedničku rezidenciju u Vašingtonu i to zbog zbog njegovog školovanja, Baron je jedno vreme na staroj adresi boravio samo sa majkom dok je njegov otac obavljao prve predsedničke dužnosti.

Nakon što je njegov otac pobedio na predsedničkim izborima, Baron je počeo češće da se pojavljuje u javnosti, mada to i dalje čini veoma retko. Razlog su svakako bile njegove godine, a pre svega u skladu sa tim odluka njegove majke da ima "normalno" odrastanje".

Trampov sin se javno pojavljivao isključivo u društvu roditelja i stekao se utisak da se radi o neizbežnim prilikama. Nažalost, javnost je umela da bude veoma oštra prema njemu što je bilo veoma neprimereno. Ismevale su se njegove reakcije na očevoj inauguraciji 2017. u Vašingtonu mada su neki, srećom, u tome videli samo grimase jednog tinejdžera i ništa više.

Foto: EPA

 

Melanija ga je često branila od kritika, bio je to slučaj i 2022. komentara profesorke sa Univerziteta Stanford Pamele Karlan koja je tokom saslušanja u okviru procesa opoziva Donalda Trampa rekla:

- Predsednik može svog sina da nazove Baron, ali ne može ga proglasiti baronom.

- Maloletno dete zaslužuje privatnost i treba da bude izvan politike. Pamela Karlan, trebalo bi da vas je sramota vašeg besa i očigledno pristrasnog javnog ulagivanja i korišćenja deteta - uzvratila je tada Melanija.

Barona mnogi porede sa majkom po fizičkom izgledu, ali i po smislu za modu. Vremenom je počeo da dobija i komplimente zbog stila, a verovatno je Melanija imala uticaj na tu promenu.

Foto: EPA

 

Baron Tramp je mnoge iznenadio košarkaškom visinom kada se u januaru pojavio na sahrani svoje bake Amalije Knavs na Floriodi.

Najmlađi Tramp visok je dva metra.

Tramp je na konvenciji Republikanske partije u Ajovi pričao o visini svog sina pripisavši to kuhinji Amalije Knavs, majci Melanije Tramp:

- Tako je porastao, jeo je samo njenu kuhinju. Rekao sam da će biti košarkaš. Poručio mi je: Zapravo ja volim fudbal, tata. Ali ne možete da ih nagovorite na sve! Baron je bio poseban dečak.

Baron je bio izuzetno blizak sa bakom, kao što je blizak sa celom porodicom Knavs. Amalija i Viktor Knavs učili su ga slovenčakom jeziku dok je odrastao. Veruje se da je Baron prvi sin američkog predsednika koji ima dvojno državljanstvo, piše Daily mail.

Foto: EPA

 

Kao važni i zanimljivi podaci o njemu izdvajaju i obrazovanje u elitnoj školi u Njujorku gde se školovanje plaća 45. 000 dolara godišnje i "slatka" činjenica da ga je majka negovala kremom od kavijara iz svoje kozmetičke linije "Kavijar kompleks C6" koja je povučena sa tzržišta zbog loše prodaje.

Donald Tramp iz braka sa Marklom Mejps ima ćerku Tifani (27), dok je sa bivšom suprugom Ivanom Tramp dobio ćerku Ivanku (39) i sinove Erika (37) i Donalda Juniora Trampa (43).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija