• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2024

23:00

Đilasovi botovi znaju da im građani ne veruju, pa sada planiraju bojkot!

Miloš Rafailović

Live TV

Đilasovi botovi znaju da im građani ne veruju, pa sada planiraju bojkot!

Podeli vest

O predstojećim izborima za Grad Beograd i neosnovanim kritikama opozicije Dragana Đilasa, govorili su gosti Info večeri, narodni poslanik Nebojša Bakarec i Mihailo Olujić iz Centra društvenu stabilnost.

Narodni poslanik Nebojša Bakarec istakao je da se pokret Branimira Nestorovića raspao na tri dela i apelovao na birače da ne bacaju glas na političke avanturiste.

- Đilas je pre neki dan rekao da želi izbore na jesen, a njegovi izaslanici kažu da žele izbore što pre. Ponašaju se kao razmažena deca koja ne znaju šta žele, a pored toga ni ne komuniciraju između sebe. Mi kao SNS ćemo ih zbog toga pregaziti kao plitak potok, jer oni poverenje naroda nemaju. Branimir Nestorović se već raspao na tri dela, a misli da će se domoći vlasti za dve godine, a ne zna da će postati zaboravljen kao Beli i zato poručujem građanima da ne bacaju glasove na političke avanturiste - rekao je Bakarec.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Mihailo Olujić iz Centra društvenu stabilnost govorio je kako opozicija smatra da će se neko sa Zapada osvrnuti na njihov bojkot u sred izbora za Evropski parlament.

- Koalicija oko Dragana Đilasa je delimično svesna da ne može da pobedi ni na ponovljenim izborima i zato verovatno planiraju neki bojkot. Oni misle da će u sred evropskih izbora neko sa Zapada da se opterećuje njihovim bojkotom i divljanjem po ulicama. Oni traže objedinjene izbore kako bi se sprečilo prelaženje birača iz mesta u mesto, što je besmisleno, jer je birački spisak za Beograd po njihovom zahtevu revidiran. Tada je jasno pokazano da problema nema i jedina njihova argumentacija je čisto politikanska zbog čega je i ne iznose. Koalicija NADA će neminovno izaći na izbore, jer ne želi da se utopi u koaliciju Dragana Đilasa - rekao je Olujić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Đilase, sjaši, vreme ti je za penziju! Izgubio dodir s realnošću, svi promašaji došli su na naplatu!
Politika

Đilase, sjaši, vreme ti je za penziju! Izgubio dodir s realnošću, svi promašaji došli su na naplatu!

Nezajažljiva političko-poslovna ambicija lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa dovela je gotovo celu opozicionu scenu na ivicu propasti, napravivši od nje puki remetilački faktor u svim sferama srpskog društva. Ovaj vođa je odavno izgubio kontakt s realnošću - stvorio je oko sebe čitav imaginarni svet u kojem je on jedina mera svih stvari, a svi drugi u funkciji isključivo njegovog interesa i želje za moći.

03.04.2024

19:19

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda
Politika

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda

U pokušaju da pred grčkim i srpskim narodom i širom evropskom javnošću drsko prikrije inkriminišuće činjenice o eklatantnim prekršajima režima premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za prijem tzv. Kosova Dora Bakojani je preduzela još jedan sramotan korak, izjavio je danas ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.

01.05.2024

18:11

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija