• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.04.2024

08:45

Zapad hoće da šiptarski trgovci organima sede u Savetu Evrope! NATO nastavlja da štiti zločince! (VIDEO)

Maša Banđur

Live TV

Zapad hoće da šiptarski trgovci organima sede u Savetu Evrope! NATO nastavlja da štiti zločince! (VIDEO)

Podeli vest

Borac za prava Srba na KiM Ana Đorđević, gostujući u Info jutru komentarisala je pokušaj Evropske unije i Vašingtona da predstavnici lažne države Kosovo potencijalno sede u evropskim institucijama.

Borac za prava Srba na KiM Ana Đorđević navela je da EU trenutno predstavlja ispostavu Vašingtona koji hoće da postavi kriminalce i trgovce organima u Evropski parlament.

- Zapadu se žuri da trgovci organa sede u Evropskom parlamentu koji stavlja akcenat na manjinska prava, a okreću glavu dok se dole Srbima lome glave i dok sede u kazamatima pod izmišljenim optužbama. EU je samo postala ispostava Vašingtona u Evropi, a sada osvedočene kriminalce i trgovce organima hoće u parlamentu, jer to prati njihove interese. Vjosa Osmani je rekla da će Srbija morati da prihvati da će Kosovo biti nezavisna država kao Hrvatska i BiH, jer je bila kriva za raspad Jugoslavije. Ona ne zna da su šiptari ti koji su hteli cepanje SFRJ zarad otimanja Kosova, a 1976. godine su mnogi komunisti su ćutali za zverstva nad Srbima. Međutim Slobodan Milošević se kasnije zastupao za prava Srba na KiM i zato je postao pretnja. Mi ćemo kad tad deokupirati KiM kao što smo to do sad više puta radili, a ukoliko teroristi budu nastavljali da nas iznuđuju naša država će biti spremna da spreči etničko čišćenje Srba sa KiM od strane Aljbina Kurtija. Šiptari smo sve ove decenije funkcionisali tako što "obezglave" najuticajnijeg Srbina kako bi ostali u strahu sami odlazili - rekla je Đorđevićeva.

Foto: Masha Bandjur

 

Naša sagovornica je dodala da ukoliko ambicije Albanaca ne budu zaustavljene na vreme, ništa ih neće sprečiti da traže delove susednih država poput Grčke u cilju formiranja velike Albanije.

- Neće se koplje uvek lomiti na srpskom narodu koji stoji kao brana Evrope, a Kosovo je dugoročno pitanje i moramo graditi nacionalnu strategiju za deokupaciju KiM. Nacionalno anemičnim Srbima koji govore da im nije stalo do Kosova poručujem da moraju pogledati dalje od svog ličnog okruženja i da svi gledaju na Kosovo koje će jednog dana morati ponovo da bude branjeno od šiptarskih terorističkih ambicija. Ukoliko ne budu sprečeni ništa ih ne sprečava da sutra traže delove okolnih država poput Grčke u cilju formiranja velike Albanije - rekla je Đorđevićeva.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Srbija ne sme dopustiti da Republika Srpska nestane kao entitet! U Srebrenici jeste bio genocid, ali nad našom zemljom i nad istinom! (VIDEO)
Live TV

Srbija ne sme dopustiti da Republika Srpska nestane kao entitet! U Srebrenici jeste bio genocid, ali nad našom zemljom i nad istinom! (VIDEO)

Srbija će na adrese svih članica Saveta Evrope poslati non-pejper, u kojem će se naći činjenice i jasno pobrojani argumenti zbog kojih tzv. Kosovo ne bi smelo da postane deo pomenute organizacije, pišu današnje "Večernje novosti". Kako se navodi, u dokumentu će biti popisani svi etnički motivisani napadi na Srbe, otimanje imovine, skrnavljenje crkava, manastira i grobalja, primeri uzurpacije zemljišta na kojem Priština gradi vojne baze, montirani procesi koji se vode protiv naših sunarodnika pred sudovima bez svedoka, kao i to da privremene vlasti više od 4.000 dana odbijaju da ispune obavezu iz Briselskog sporazuma i formiraju Zajednicu srpskih opština. Tomislav Bokan, predsednik pokreta Dinara Drina Dunav govorio je na ovu temu tokom svog gostovanja u emisiji "Info jutro" na Informer TV.

08.04.2024

10:31

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija