• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.04.2024

17:01

Putinov tajni život! Mnoge misterije kriju se u biografiji lidera Rusije! Za Zapad, on je oduvek bio enigma! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Putinov tajni život! Mnoge misterije kriju se u biografiji lidera Rusije! Za Zapad, on je oduvek bio enigma! (VIDEO)

Podeli vest

U emisiji "Info dan" glavna tema bila je tajni život Vladimira Putina. Njegov deda bio je lični kuvar Staljina i Lenjina, a priča o njegovoj majci krije mnoge misterije. O tome kakav je Putin u privatnom životu, ali i o tome kakav je bio kao dečak i mladić, govorili su Ljubinka Milinčić, glavni urednik Sputnjika i Milan Jolović Legenda, pukovnik u penziji.

Ljubinka Milinčić, glavni urednik Sputnjika istakla je da je Vladimir Putin za čitav Zapad velika zagonetka.

Foto: Tanja Andric

Ljubinka Ilinčić

-Za njih je Putin velika zagonetka. Oni dolaze, odlaze, smenjuju se, a Putin ostaje. Putin je bio loš đak u prvom razredu, pa su ga tek u drugom razredu primili u Pionire. Džordž Buš je bio poslednji američki predsednik sa kojim se Putin razumeo. Znam da je Putin veoma religiozan. U to vreme crkve su bile u katakombama. Putinova religioznost se vidi na svim događajima. Putin je uvek tu, prisustvuje svim bogosluženjima i svim verskim praznicima. Putin igra hokej, bavi se džudom. Mlade generacije su sedeće generacije. On njih vaspitava da se bave sportom. Veoma su bile važne njegove aktivnosti u tom smislu. On je naterao oligarhe da otvaraju sportske terene i fiskulturne sale. Ruski narod dobro zna kakav je Putin. Ja sam pravila intervju sa ženom koja je predstavnik NATO-a u Rusiji. Ona je nakon sastanka sa Putinom komentarisala da je on fantastičan. Ona mi je tada rekla: Ljubinka, vi ne znate kako je on šarmantan! Logika njegovih misli i izlaganja čini od njega vrlo predvidljivog političara, ali Zapad nije u stanju da to shvati. Rusija je za njih previše velika. Previše je bogata. Rusija ne mora ništa da uveze, a ne mora ništa ni da izveze. Sada je Putin, ali ko godi bude na vlasti biće im neprijatelj- rekla je Ljubinka Ilinčić.

-Buš je hteo u njegovim očima da vidi nešto dobro. 

Milan Jolović Legenda, pukovnik u penziji govorio je o roditeljima Vladimira Putina koji potiče iz obične, radničke porodice.

Foto: Tanja Andric

Milan Jolović

-Njegovi roditelji bili su učesnici rata i bili su ranjeni i otac i majka. Putin potiče iz jedne boračke, radničke porodice. On je zagonetka za Zapad. I mi kad njega gledamo kada daje intervju, mi vidimo jednu smirenosti i kad priča i kad gestikulira rukama. Ni jednog svetskog političara on neće u ružnom kontekstu spomenuti. Bio je vrlo nestašan. Nisu hteli da ga prime u Pionire. Šesnaeste godine je Putin bio na Svetoj Gori zajedno sa predsednikom Grčke. On je došao normalno obučen. Kad su ga primili, uveli su ga u carski presto. Tada je ispao skandal zašto je zapostavljen predsednik Grčke. Istog momenta ovoga su proglasili personom non grata i oterali ga sa Svete Gore. Putinu su tu odali počast kao zaštitniku pravoslavlja i zaštitniku Svete Gore. Monah je tada poljubio Putinu ruku. Tu su ga faktički proglasili za cara i zaštitnika. Ruski narod je prepoznao tu duhovnost kod Putina. 7 je prirodan čovek. FSO ima veliki problem tokom njegovog obezbeđenja jer je njegovo ponašanje nepredvidljivo- rekao je Jolović.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15