• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.04.2024

11:28

Srbi na KiM su najobespravljeniji narod na kugli zemaljskoj! Današnja Evropa je merna jedinica za glupost! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Srbi na KiM su najobespravljeniji narod na kugli zemaljskoj! Današnja Evropa je merna jedinica za glupost! (VIDEO)

Podeli vest

Specijalni gost Kolegijuma Informer televizije bio je predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić. On je govorio o svim aktuelnim temama vezanih za našu Zemlju, a najviše se osvrnuo na tešku situaciju vezanu za Kosovo i Metohiju.

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, Darko Glišić istakao je da su trenutno Srbi najobespravljeniji narod u Evropi.

-Moja ozlojeđenost prema toj odluci i otvorena netrpeljivost prema onima koji su to uradili. Ja verujem u ono što radi državno rukovodstvo. U neravnopravnoj borbi pokušavaju da izvuku ono što je najbolje za Srbiju. Ova rezolucija o Srebrenici treba da bude za desetak dana. Verujem da će državno rukovodstvo naći način da nas zaštiti. Ne smemo da odustajemo. Istina je da su danas Srbi na KiM najobespravljeniji narod na kugli zemaljskoj. Na naše verske praznike vršeni su napad na naše ljude. Badnjak je poruka mira- rekao je Glišić.

Foto: Tanja Andric

Darko Glišić

On je govorio o licemerstvu Evrope koja je svojim dvosturkim standardima izgubila svaki kredibilitet.

-Nismo baš toliki kreteni. Kažite da hoćete da nas silujete, ali nemojte da nam dajete takva objašnjenja. Grčki poslanici su glasali za to. Hvala im, daleko im lepa kuća. Da imaju jedino more na svetu ne bih više otišao tamo. Kad se odmaknemo od ovog perioda godinu, dve ili pet, videćemo kakvo je to licemerje. Današnja Evropa je merna jedinica za nepoštenje i za glupost. Jedino što je sigurno to je da ono što je dogovoreno neće biti ispunjeno- rekao je Glišić.

On smatra da u trenutnoj sitiuaciji u svetu Srbija treba da gleda svoja posla i svoje interese, bez obzira što naš narod voli u "svakoj čorbi da bude mirođija".

Foto: Tanja Andric

Darko Glišić

-Nemamo mi taj luksuz da nas pogine 50.000. Naš najvažniji nacionalni interes je mir i ekonomski napredak. Cilj je da podižemo uslove života ovde. Ako smo ekonomski jaki, onda ćemo biti i politički jaki. Političkim sredstvima ćemo se boriti, pa ćemo videti šta će nam vreme doneti. Mi ćemo i vojno da jačamo. U njihovoj glavi, oni jačaju da bi nekog maltretirali. Ali to nije naša politika. Mi vojno jačamo da vi nas ne biste maltretirali. Da nam ne biste rekli da je to neki novi milosrdni anđeo i nešto dobro za nas- naveo je Glišić. 

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija