• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

07.08.2018

13:08

DRAMA NA CRNOGORSKOM PRIMORJU: Gliser udario ženu kod Prčnja!

Balkan

DRAMA NA CRNOGORSKOM PRIMORJU: Gliser udario ženu kod Prčnja!

Podeli vest

Ženska osoba (28) povređena je danas u Prčnju dok se kupala u moru, kada je u nju udario gliser, saopštila je Lučka kapetanija

Nesreća se dogodila jutros, malo pre 11 sati, nedaleko od palate "Tre sorele", prenosi CdM.me.

- Na 400-500 metara od svetionika ''Tre sorele'' došlo je do kontakta glisera pod američkom zastavom kojim je upravljao P.K. (36) iz Kotora i K.K. iz Rusije koja se kupala u moru - kazao je inspektor bezbednosti pomorske plovidbe Lučke kapetanije Željko Lompar.

Nakon što je Ruskinju zakačio gliserom, K.K. je izvukao iz mora, doveo do obale i pozvao hitnu pomoć.

JOŠ JEDNA TRAGEDIJA NA CRNOGORSKOM PRIMORJU: Sudar jahte i jedrilice, ima mrtvih!

Kako se navodi, Ruskinja je zadobila lakše telesne povrede u vidu ogrebotina na leđima i prebačena je na dalje lečenje u bolnicu u Kotoru.
Od početka godine zabeleženo je 19 incidenata na moru, u kojima je život izgubilo sedam osoba.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SRBA

pre 5 godina

AU!!! NAPAD CRNOGORSKE JUNAČINE NA ŽENU!!! KAKO JE SAMO USPEO???

Nesa

pre 5 godina

U zadnje vreme nemogu da prepoznam nista u CG. Poplava novo izmisljenih imena potpuno promeni geografiju. Crna gora posta montenegro, kucice postadose palate i vile, sve nesto kraljevsko, carsko, zlatno, dijamantsko. Izgubise se: Kunje, Drobnici, Przno, Bigovo, Lepetani, Kamenare, pa i Krnjice, Seoca i da ne nabrajam dalje. Sve nesto nice novo nevidjeno najbolje a CG nestaje. Tuga je gledati toliku trku u samounistenje. Osta li iko da im malo razuma prizove ili su se i oni umorili od beskorisne price. Danas procitah pesmu pesnika iz Savnika i Malo mi vrati veru u klicu pameti koja je tamo negde ostala.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija