• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik/Index

14.02.2019

12:03 >> 13:35

(VIDEO) "VI STE BRE SVI NEIŽIVLJENI PE*ERI"! Pupovac pobesneo u Saboru, Hrvatima sve SASUO U LICE!

Balkan

(VIDEO) "VI STE BRE SVI NEIŽIVLJENI PE*ERI"! Pupovac pobesneo u Saboru, Hrvatima sve SASUO U LICE!

Podeli vest

Poslanik Hrvatskog sabora Milorad Pupovac održao je žestok govor na sednici na kojoj se raspravljalo o verodostojnosti potpisa za referendum. Radi se o referendumu koji želi da organizuje inicijativa "Narod odlučuje", sa namerom da se pokrene promena izbornog zakona

Kako pišu hrvatski mediji, Pupovac je, isprovociran prethodnim govornicima, pobesneo i „počastio" svoje kolege „ne baš lepim titulama", prenosi Indeks.

- Kao što smo čuli danas ovde, i prošlo je kao da niko ništa nije rekao, a sve veliki hrišćani, sve veliki katolici i hrvatski suverenisti, koje ugrožavaju pederi, Srbi i ne znam ko drugi. A ko ih ugrožava? Oni sami, neostvareni, neiživljeni pederi. U moralnom i svakom drugom smislu te reči. Neostvareni Hrvati koji nisu u stanju da shvate da im nisu problem Srbi koji su ostali da žive u Hrvatskoj i koji predstavljaju Srbe, problem su oni sami. Ne znam ko su, šta su, kuda c´e i kako sa sobom. Pa tako kao što su juče pljuvali po Beogradu, danas pljuju po Briselu. A sebe nikako da pogledaju tamo gde treba, u očima drugih ili u ogledalu - naveo je Pupovac.

RUSIJA NEĆE DOZVOLITI ZATAŠKAVANJE ZLOČINA NAD SRBIMA NA KOSOVU!

Dodao je i da svaka hulja danas može da se poziva na volju naroda.

- Zato nam jeste tako kako nam jeste i biće tako sve dok narod ne prozre te hulje - rekao je Pupovac.

JOŠ SAMO ŠEST ZEMALJA I LAŽNA DRŽAVA JE PORAŽENA! Srbija sve moćnija u međunarodnoj zajednici, poručuje Dačić!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
raDDar

pre 5 godina

Istina Boriti se samo istinom za svoja prava i svoj status je ono što Gospodin Pupovac radi.To je način da se pobedi nacionalizam i nacizam u hrvatskoj.Smireno i argumentovano je najbolji način komunkacije sa ostrašćenim.Čestitam Gospodinu Pupovcu na dostojanstvu, prisebnosti i pre svega hrabrosti.

Mile lala

pre 5 godina

Лако је бити Србин у Србији. Ајде брале, буди Србин у Хрватској. А г.Пуповац је баш показао да је врло храбар човек. Алал му вера.

Djoka

pre 5 godina

Sta ce ti taj 'alal' u recenici .. Mile Srbine ... ?????

MITTA

pre 4 godine

NAZALOST, DANAS JE NAJTEZE BITI SRBIN U MONTENEGRU!!!

kiza

pre 5 godina

Pa ovi su gori od nas Srba. Sednica parlamenta a nigde nikoga u klupama. Nece oni dugo jos krace od nas Srba

Dlaka

pre 5 godina

Kako da ni jedan Hrvat ne govori tako u Srpskom parlamentu, joj nema ih. Za razliku od Srba u Hrvatskoj iako vi kažete da su svi istrebljeni.

SS

pre 5 godina

Vučiću,Dačiću,Brnabićka,i ostala elito,ako vam ovi potezi ustaša ne daju do znanja šta misle Srbima,onda niste za ovaj posao gospodo,jer oni su u stanju ponovo da naprave JASENOVAC,a vi im ćutite i tepajte.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17