• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: novosti.rs

05.09.2019

15:58

ZMAJU OD ŠIPOVA ODREĐEN PRITVOR! Advokat pravda Garhovca: Za Iliju je KRAVA SVETINJA!

Balkan

ZMAJU OD ŠIPOVA ODREĐEN PRITVOR! Advokat pravda Garhovca: Za Iliju je KRAVA SVETINJA!

Podeli vest

- Mom klijentu se na dušu stavlja laka telesna povreda, koju je, navodno, naneo jednom mladiću iz sela, pošto mu je nožem ubo kravu, a za mog klijenta krava je svetinja.

Rešenjem Osnovnog suda u Mrkonjić Gradu Iliji Grahovcu, poznatijem kao Zmaj od Šipova, koji je, u četvrtak ujutru, uhapšen na svom imanju, uz spektakularnu akciju policije iz ovog kraja, odeđen je pritvor do 30 dana. To je za Novosti potvrdio njegov višegodišnji branilac, sarajevski advokat Dušan Tomić.

Tomić kaže da još nije stiglo rešenje o određivanju pritvora. Tek kad stigne rešenje, sledi žalba na pritvor za koji nema nijednog razloga ni povoda.Na ovaj način, sud utiče da se, bez potrebe, uznemirava javnost.

- Nesporno je da se Ilija nije pojavio na suđenju, jer nije dobio poziv, koji ni meni, kao njegovom advokatu, nije uručen lično, pošto nisam u Sarajevu, već na odmoru – priča Tomić.

 

 

- Mom klijentu se na dušu stavlja laka telesna povreda, koju je, navodno, naneo jednom mladiću iz sela, pošto mu je nožem ubo kravu, a za mog klijenta krava je svetinja. Mladić, umesto da odgovara za povredu životinje, na sudu je oštećeni, a, uprkos svim važećim konvecijama, pa i zakonu, za atak na životinju ne odgovara. Sad treba da odgovaraju oni koji mu gledaju kroz prste, ali oni hapse po svaku cenu Grahovca.

HOROR U ZENICI! Devojka se RAZNELA BOMBOM u stanu! Komšije u šoku, mislili da je EKSPLODIRALO NEŠTO U ŽELEZARI!

BOSNA U ŠOKU! OBEĆAO 100.000 EVRA DA MU UBIJU BRATA, A SINA PRETUKU DA OSTANE INVALID! Zbog podstrekivanja na ubistvo u Bihaću uhapšen 55-godišnjak!

Nikada, ističe Tomić, Grahovac nije bežao od suda, izlazio je iz rijalitija u Beogradu i dolazio na sud. Veruje da će njegov klijent veoma brzo na slobodu:

- Ako postoji i „p“ od pravde, Grahovac će biti na slobodi, najkasnije do ponedeljka – smatra njegov advokat . Nije on samo rijaliti učesnik, to je domaćin koji ima oko 400 grla stoke. Ko o njima sada da brine? Šta imaju od tog oni koji su ga zatvorili? Zadovoljenje, možda, nekih niskih ljudskih strasti i ništa više, a niko ne brine o životinjama o kojima brine Zmaj od Šipova.

 

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Elena

pre 4 godine

Njega treba zatvoriti u ludnicu i sve ove što se prodaju za pare u raznim rijaliti programima. Bolesnici. Povraća mi se od njih.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija