• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.11.2015

18:04

STIVEN SIGAL U BEOGRADU Američki glumac posetio Prihvatilište za decu

Beograd

STIVEN SIGAL U BEOGRADU Američki glumac posetio Prihvatilište za decu

Podeli vest

Gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević dočekala je danas čuvenog američkog glumca Stivena Sigala, koji je posetio Prihvatilište za decu u Beogradu

Sigal je ovogodišnji laureat nagrade za dobročinstvo i humanitarni rad Fondacije „Braća Karić” i u poseti je Beogradu kao ambasador Fondacije „Umetnost, sloboda, snaga”, koja godinama sarađuje i pomaže našem prihvatilištu. 


Deci je pružena prilika da se druže sa svetski poznatim glumcem, što će njima ostati kao veoma lepa uspomena. Zbog toga smo veoma zahvalni fondaciji, ali i svim društveno odgovornim ljudima koji provode vreme sa decom i pomažu im kad god mogu – istakla je tom prilikom Nataša Stanisavljević. 

RAZBIJA STEREOTIPE! Sigal: Većina Amerikanaca voli Rusiju


Gradska sekretarka za socijalnu zaštitu je tom prilikom još jednom podsetila da svi zajedno željno očekujemo preseljenje ove dece u trajni stambeni prostor, čime će se znatno popraviti uslovi boravka najmlađih. 

Rukovodilac Prihvatilišta za decu Danijela Stajković istakla je da deci ovakva druženja veoma znače i još jednom ukazala da su svi ljudi dobre volje dobrodošli u ovu ustanovu. Voće, povrće, odeća i obuća u ovim zimskim danima najpotrebniji su najmlađima. 

Beoinfo



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srboljub

pre 8 godina

Stiven Sigal, svaka Vam cast. Hvala, da Ste dosli u Srbiju, Beogradu. Stiven Sigal je simpatican covek- lepo za nas narod, da je dosao Stiven Sigal. Thank you Stiven, with best regards.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set