• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

30.05.2018

18:37

(FOTO) NARKO POP ŽIVI OD PRODAJE BROJANICA: Otkrivamo gde je i šta radi sveštenk uhapšen ZBOG ŠVERCA SKANKA!

Društvo

(FOTO) NARKO POP ŽIVI OD PRODAJE BROJANICA: Otkrivamo gde je i šta radi sveštenk uhapšen ZBOG ŠVERCA SKANKA!

Podeli vest

Pop Milan Jordović (41) u kućnom zatvoru izdržava kaznu za šverc skanka, a sada zarađuje za život praveći priveske i brojanice * Samo par ljudi ga posećuje u kući

Požeški pop Milan Jordović (41), koji u porodičnoj kući u selu Radovci izdržava godinu dana kućnog zatvora jer je sa transvestitom Zoranom Marinkovićem (43) švercovao 27 kilograma skanka, zarađuje za život praveći priveske i brojanice.

Informer

Meštani i bivši parohijani mu nisu oprostili to što je "trovao decu drogom", a kod kuće ga posećuje samo nekoliko ljudi.

Neće mu zaboraviti

 Sramota
 Imao je sve i eto na šta je spao, samo zato što mu je zinulo dupe da ima još više para. Sramota je to što je uradio
Komšija

Jordović je tako od omiljenog sveštenika, nakon hapšenja 27. februara, postao omraženi komšija. Pošto se nagodio sa tužiocem i priznao šverc droge, umesto na robiju, poslat je u kućni zatvor, uz "nanogicu".

- On treba na robiju da ide, a ne da lenčari u svojoj kući! - ogorčen je meštanin sela Radovci i bivši Jordovićev parohijan.

Informer

Pop Milan Jordović

Pop Milan je, kaže on, imao sve - parohijani su ga voleli i poštovali, solidno je zarađivao i živi sa suprugom u lepoj i sređenoj kući.

- Imao je sve i eto na šta je spao, samo zato što mu je zinulo dupe da ima još više para! Velika je sramota to što je uradio. Nije on bio neki bednik, koji nema 'leba da jede, pa da se polakomi kada mu ponude 5.000 evra za šverc droge! Lepo je živeo, a hteo je još više. I šta sad? Pravi neke priveske i brojanice i to prodaje preko prijatelja da zaradi za goli život. Možda će narod i da mu oprosti jednog dana, ali mu sigurno neće ovo zaboraviti - izričit je Jordovićev komšija.

Kuća popa Milana JrdovićaInformer

Kuća popa Milana Jrdovića

Niko ne zna gde je transvestit

Saučesnik narko-popa, veroučitelj-transvestit Zoran Marinković, takođe je osuđen na godinu dana kućnog zatvora. Ipak, niko od Požežana s kojima smo razgovarali ne zna gde on izdržava kaznu. Za njega su rekli da je uvek bio feminiziran, ali kulturan i pristojan čovek. Često se viđao sa popom Milanom Jordovićem, ali niko ne zna da li su, osim prijateljske, imali i neku "dublju" vezu.

On dodaje da niko u Radovcima ne zna da li je crkva raščinila Jordovića.

- Ako to do sada nisu učinili, sigurno će kasnije... Niko od nas, koji smo ga toliko poštovali i voleli, u početku nije mogao da veruje da je on trovao našu decu drogom! Ali kad je to i sam priznao, mnogo smo se razočarali. Za to što je uradio morao je da ide u zatvor i nepravda je što se izvukao sa "nanogicom"! Viđam ga kako autom ide u grad oko tri sata po podne i vraća se oko pet. Valjda ima pravo na takve pogodnosti u tom kućnom zatvoru - navodi on.

Reporteri Informera pokušali su prekjuče da popričaju sa Jordovićem, kog smo zatekli kako ispraća jednog od retkih posetioca iz kuće. Međutim, kad smo mu samo dva minuta kasnije pokucali na vrata, on nije hteo da nam otvori.

Zoran Sinko

PALA NAGODBA! Pop umesto u zatvor ide kući čim stigne nanogica!

Majka i ćerka organizatori

Podsetimo, Jordović je uhapšen 27. februara u Mrčajevcima sa veroučiteljem preobučenim u ženu Zoranom Marinkovićem (43), nakon što je policija, po dojavi kolega iz Albanije, pratila transport droge. U autu u kom su bili pop i transvestit pronađeno je 27 kilograma skanka.

27 kilograma skanka nađeno je kod popa Jordovića i njegovog druga transvestita

- Tad je utvrđeno i da je Jordović u poslednje dve godine često putovao u Albaniju, a u najvećem broju slučajeva sa sobom je vodio i Zorana. Na kraju im je u Mrčajevcima postavljena zaseda i uhapšeni su - objasnio je izvor Informera blizak istrazi.

Informer

Ubrzo su se i pop i veroučitelj transvestit nagodili sa tužilaštvom i u zamenu za godinu dana kućnog zatvora priznali da su drogu prevozili za Svetlanu Popović (46) i njenu ćerku Anu (24) iz sela Lopaša, za šta su plaćani po 5.000 evra za svaku pošiljku. Majka i ćerka su uhapšeni i preti im višegodišnji zatvor, a pop i transvestit su dobili "nanogicu". 

PALA NAGODBA! Pop umesto u zatvor ide kući čim stigne nanogica!

AMAN LJUDI, PA JA SAM SVEŠTENIK! Ovako je uhapšen pop iz Kruševca koji je dilovao drogu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija