• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.03.2018

16:42

​PALA NAGODBA! Pop umesto u zatvor ide kući čim stigne nanogica!

Vesti

​PALA NAGODBA! Pop umesto u zatvor ide kući čim stigne nanogica!

Podeli vest

U Višem javnom tužilaštvu u Čačku potpisana je nagodba po kojoj će umesto zatvorske kazne za šverc droge sveštenik Milan Jordović i veroučitelj Zoran Marinković iz Požege godinu dana nositi nanogicu

Pop i veroučitelj su krajem februara u Mrčajevcima uhapšeni sa 27 kilograma skanka koji su sa severa Kosova vozili za Beograd. Za taj posao je trebalo od majke i ćerke, Svetlane i Ane Popadić iz Lopaša kod Požege da dobiju po 5.000 evra.

Dvojica Požežana su još uvek u čačanskom okružnom zatvoru, a očekuje se da bi u narednim danima trebalo da odu svojim kućama, čim stignu nanogice.

Kako objašnjava tužilac Višeg javnog tužilaštva u Čačku Ivan Zarić, dvojica Požežana su zaključila sporazum po kome su oni, dajući tužilaštvu informacije o ovom događaju, stekli zakonski uslov za takozvanu nagodbu.

"Prema potpisanom sporazumu oni će godinu dana provesti u kućnom pritvoru, odnosno dobili su 12 meseci zatvora uz mere elektronskog nadzora. Što se njih tiče, čačansko pravosuđe je u vezi sa tim sporazumom obavilo sve neophodne zakonske procedure. Čeka se da iz Zavoda za izvršenje zatvorskih sankcija dođu i postave im nanogice i čim se to dogodi oni će napustiti čačanski Okružni zatvor", izjavio je Zarić za Glas zapadne Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija