• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

19.03.2019

15:55

(FOTO) GRAČANICA GRADI STANOVE! Do leta 12 porodica dobija krov nad glavom!

Društvo

(FOTO) GRAČANICA GRADI STANOVE! Do leta 12 porodica dobija krov nad glavom!

Podeli vest

Gradonačelnik Gračanice Srđan Popović rekao je da će dvanaest porodica do leta dobiti nove stanove u tri zgrade koje se prave u ovom mestu, na placu koji je obezbedila lokalna samouprava

Popović je za Informer kazao da su stanovi namenjeni mladim bračnim parovima i socijalno ugroženim građanima.

Foto: A.Grbović

- Vodimo računa o našim sugrađanima koji su u stanju potrebe i koji su socijalno ugroženi. Dobio sam uveravanja od izvođača radova da će stanovi biti završeni za dva ipo meseca. Tada ćemo sugrađanima dodeliti ključeve - rekao je Popović.

Foto: A.Grbović

Prema njegovim rečima, prostor ispred i iza zgrada biće uređen a svaki stan imaće i svoje dvorište. Ukupna površina tri zgrade iznosi 780 kvadrata.

ŠIPTARI OTIMAJU PRIŠTINSKI UNIVERZITET U MITROVICI! Novim zakonima hoće da ugase srpsko obrazovanje na KIM!

- Uradićemo dečije igralište, pešačke staze i asfaltiraćemo pristupne puteve do zgrada - rekao je Popović i dodao da će Gračanica u ovoj i narednim godinama nastaviti sa ulaganjem u infrastrukturu.

Foto: A.Grbović

- Naša lokalna samouprava nastavlja sa velikim investicijama jer želimo da poboljšamo život svojim sugrađanima - rekao je Popović, koji je dodao da izgradnju stanova finansira opština Gračanica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ana

pre 5 godina

kome bre oni prave stanove pd cijih sredstava i kome dodeljuju ni 5% stanova nije dodeljeno onima kojima je potrebno raseljena lica i dalje zive u kontejnerima dok stanove dele svojoj rodbini. Sto se ne prica o tihoj migracijiladih sa KiM,koliko je mladih bracnih parova napistilo svoja ognjista zbog samovolje nepotizma i izivljavanja lolalnih vlasti?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17