• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.V.

19.03.2020

11:51

SANJA (30) DOŠLA IZ AUSTRIJE U VELIKO GRADIŠTE Određena joj samoizolacija, a samo dva dana kasnije POLICAJCI ZATEKLI SCENU KOJA IH JE RAZBESNELA

Društvo

SANJA (30) DOŠLA IZ AUSTRIJE U VELIKO GRADIŠTE Određena joj samoizolacija, a samo dva dana kasnije POLICAJCI ZATEKLI SCENU KOJA IH JE RAZBESNELA

Podeli vest

Protiv Sanje Ž. (30) iz Velikog Gradišta, Osnovno javno tužilaštvo podnelo je krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršila krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Po nalogu sanitarnog inspektora, njoj je određena samoizolacija od 28 dana. Ujedno, tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak podnelo predlog da joj se sudski naredi da ne napušta samoizolaciju 28 dana.

Protiv nje će, u skraćenom postupku, biti podignuta optužnica za krivično delo za koje je zaprećena kazna do tri godine zatvora.

Ona je 16. marta došla iz Austrije i tada joj je sanitarni inspektor usmeno naložio da bude u samoizolaciji, a spisak na kom je bilo i njeno ime dostavljen je Policijskoj upravi Požarevac.

Prilikom prve kontrole u njenoj kući, 17. marta, policija joj je rekla da ne napušta izolaciju. Međutim, dan kasnije, 18. marta, nisu je našli u kući, već kako radi u menjačnici, pa je zato protiv nje podneta krivična prijava.

Sve o koronavirusu pročitajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pavle

pre 4 godine

Ma bre ljudi, Vlada Srbije, kako predju granicu u karantin pod prismotrom, kakva molim vas kuca. Pa znate i sami kakav smo narod!

Kaya

pre 4 godine

Grabulja nepismena i bezobrazna.. To, po kratkom postupku, tri godine bez prava žalbe i novčano, da ne zna kako se zove.. Da nam decu zarazi.. Mnogo gore bih se izrazila, ali ne ide..

BranoT

pre 4 godine

Odmah strpati u zatvor i objaviti spisak takvih na TV! Kao kad su Englezi stali ukraj sa navijačima koji uđu u teren. 3 godine zatvora direktno sa stadiona...

Žigolo

pre 4 godine

Bez mnogo peripetija, policija da je odmah izvede pred dežurnog sudiju i suđenje po kratkom postupku, odrezati maksimalnu kaznu zatvora i pravo iz sudnice maricom je prebaciti u zatvor. Kad bi nekoliko bahatih i bezobraznih tako prošlo, siguran sam da bi makar 80% sličnih razmislilo da li će poštovati zabranu.

Rade

pre 4 godine

Otišla da radi u menjačnicu, a radi i u Austriji, zinulo joj dupe za pare. A možda je i zaražena i širi zarazu preko novca. Odmah u zatvor po kratkom postupku, zakon i država se moraju poštovati i TAČKAAAAA ! ! ! !

Maja

pre 4 godine

Ovi sto su dosli is inostrastvs Oni su to I doneli

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija