• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.04.2020

21:53

KOJI ŠOK! UPALA MU U REČ! DOKTOR NESTOROVIĆ POKUŠAO DA OBJASNI, A ONDA GA JE DOKTORKA DARIJA PREKINULA: Profesore, nemojte da ispadne...

Društvo

KOJI ŠOK! UPALA MU U REČ! DOKTOR NESTOROVIĆ POKUŠAO DA OBJASNI, A ONDA GA JE DOKTORKA DARIJA PREKINULA: Profesore, nemojte da ispadne...

Podeli vest

Profesor doktor Branimir Nestorović i doktorka Darija Kisić Tepavčević gostujući u specijalnoj emisiji na TV Pink o epidemiji koronavirusa. Pored njih, gost je bio i nulti pacijent Igor Đantar, koji je pričao o svom iskustvu sa ovom zarazom, a u jednom trenutku došlo je do vrlo interesantne situacije između dvoje doktora

Doktor Nestorović pokušao je da objasni zašto više muškarci oboljevaju od korone u odnosu na žene.

Foto: Printscreen

- Struktura je takva da mnogo više muškaraca u Evropi oboljeva od žena. Prva teorija je bila zbog estrogena, onda kad smo pogledali da češće oboljevaju dečaci od devojčica, a ali i starije osobe isto su muškog pola. Izgleda da se tu nešto događa. Ima tu neka teorija da se žene češće bave decom, pa prolaze sve njihove repiratorne probleme i onda jačaju - rekao je Nestroović, ali ga je onda prekinula doktorka Kisić Tepavčević.

 

Foto: Printscreen

- Nemojte, profesore, da ispadne da se muškarci ne bave decom. Prvo smo mislili da je neka slučajnost, ali sada kada se utvrdilo da je to pravilo iz populacije u popluaciju, videćemo - ubacila se ona.

OVO JE PRVI I JEDINI SIGURAN SIMPTOM KORONAVIRUSA! Doktor Nestorović OTKRIO ZNAK uz pomoć koga možete otkriti da li ste zaraženi!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dokturicki

pre 4 godine

Ne treba se mesati u rec nikome ni ponizavati nikog Svako ima pravo da iznese svoje stavove Nema ova gospodja tapiju na ovom finom coveku znanje

Stajls

pre 4 godine

Još jedna glupost ovog lekara. Šta ćemo sa ženama koje nemaju decu, pa nisu stekle respiratorni imunitet? Dakle, ova tvrdnja je lupetanje.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija