• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.08.2021

12:07

Sa Lanetom sam provodio duge sate u razgovorima u manastiru u Kovilju! Bog da dušu prosti mom dragom bratu!

Tanjug/Tara Radovanović

Društvo

Sa Lanetom sam provodio duge sate u razgovorima u manastiru u Kovilju! Bog da dušu prosti mom dragom bratu!

Podeli vest

Njegova Svetost Patrijarh srpski gospodin Porfirije na svom zvaničnom Instagram profilu oprostio se od preminulog glumca Milana Laneta Gutovića, ističući da mu je bio dragi prijatelj, ali i veliki umetnik

 

- Molim se Bogu za pokoj duše dragog prijatelja i velikog umetnika Milana Gutovića, sa kojim sam godinama duge sate provodio u razgovorima u manastiru Kovilju, čiji je bio veliki priložnik. Bog da dušu prosti mom dragom bratu Lanetu - napisao je Njegova Svetost Patrijarh srpski gospodin Porfirije.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija