• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

05.03.2022

10:10

NESTALA JE VALENTINA! Hraniteljki rekla da ide kod drugarice, od nje od tada ni traga ni glasa, IMALA JE SUICIDNE MISLI?!

Društvo

NESTALA JE VALENTINA! Hraniteljki rekla da ide kod drugarice, od nje od tada ni traga ni glasa, IMALA JE SUICIDNE MISLI?!

Podeli vest

Tinejdžerka je pre mesec dana prešla iz jedne hraniteljske porodice u drugu, a imala je suicidne misli

Tinejdžerka Valentina Nađ Varga (17) nestala je u petak oko 13 časova u Subotici, a u trenutku nestanka na sebi je imala lila jaknu, plave farmerke, žute patike i žuto-narandžasti ranac.

Nestala devojka inače živi u hraniteljskoj porodici u koju se uselila pre mesec dana. Njena hraniteljka kaže da je Valentina imala suicidne misli, kao i da se leči na dečijoj psihijatriji.

Foto: Privatna arhiva

 

- Bili smo juče u Centru za socijalni rad i Valentina je rekla da vidi sebe dva metra ispod zemlje. U 10 sati je bila u dispanzeru, poslala mi je poruku da je pauza i da će posle toga doći kući. Oko pola 12 je nije bilo i ja sam joj poslala poruku ali mi nije odgovarala.

Pozvala sam je, bila je nedostupna. Ispostavilo se da je otišla kod drugarice i posle toga joj se gubi svaki trag - priča zabrinuta hraniteljka.

Kako kaže, devojčica je kod njih prešla iz druge hraniteljske porodice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Mutna voda i hladnoća otežavaju potragu za Ksenijom
Društvo

Mutna voda i hladnoća otežavaju potragu za Ksenijom

Pripadnici ronilačke jedinice Žandarmerije i dalje tragaju za Ksenijom Lukić (30) iz Sremske Mitrovice, koja se od subote vodi kao nestala, a njen momak je kazao da je posle svađe skočila sa mosta Varadinska duga u Novom Sadu

02.03.2022

12:21

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija