• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

16.02.2023

20:45

Nezavisni sindikat policije: Svaka čast predsedniku za to što će se plate specijalnih jedinica Vojske Srbije odnositi i na Žandarmeriju!

Društvo

Nezavisni sindikat policije: Svaka čast predsedniku za to što će se plate specijalnih jedinica Vojske Srbije odnositi i na Žandarmeriju!

Podeli vest

Kao najbrojniji sindikat zaposlenih u MUP, raduje nas izjava predsednika Republike Srbije, gospodina Aleksandra Vučića koji je u javnom obraćanju za Dan državnosti Republike Srbije izašao sa uverenjem da će se budući standard plate projektovanih specijalnih jedinica Vojske Srbije odnositi i na Žandarmeriju, kažu iz Nezavisnog sindikata policije.

- Ovim činom ohrabruje pripadnike jedinice koji su dokazano svakog puta bili uz svoj narod i državu kad god se za to ukazivala potreba. Posebno nam je drago zbog ove činjenice iz razloga što smo u prethodnom periodu upravo mi kao organizacija u saradnji sa poslodavcem potencirali da je krajnje neophodno da se objektivno sagleda situacija svih naših kolega, pa samim tim i u Žandarmeriji i pronađe rešenje kako bi zaposleni u ovoj jedinici bili adekvatno plaćeni vrednovanjem njihovog rada shodno prirodi i težini posla koji obavljaju. 

Takođe, zahvaljujemo ministru unutrašnjih poslova, gospodinu Bratislavu Gašiću koji je od samog dolaska na čelo ministarstva krenuo sa sistemskim rešavanjem problema unutar MUP. 
Uočivši manjkavosti prethodnika odmah je reagovao na naše predloge i sugestije što nam potvrđuje izjava vrhovnog komandanta, predsednika Republike Srbije - kažu iz ovog sindikata.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

A dotle medicinari i prosvetari odlaze iz Srbije a ovi koji ostaju imace dva i tri puta manje plate od specijalaca a mnogo su skolovaniji i potrebniji ovoj drzavi. Stvarno svaka cast.

jel se plašite zatvora

pre 1 godinu

Mora da ih podmiti , da čuvaju njega i Rošavog kad se digne kuka i motika ?

kole

pre 1 godinu

Sve ućiteljice, babice i med. sestre česTITAju predsedniku što imaju 3 puta manju platu i moraju imati 10 godina više radnog staža od policajca.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija