• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.06.2023

15:35

Nagrađeni najbolji đaci sa Savskog venca: Od opštine poklon vaučeri za vukovce i sportiste, a za đake generacije i električni trotineti (FOTO)

GO Savski Venac

Društvo

Nagrađeni najbolji đaci sa Savskog venca: Od opštine poklon vaučeri za vukovce i sportiste, a za đake generacije i električni trotineti (FOTO)

Podeli vest

Danas su u Svečanoj sali opštine Savski venac dodeljene nagrade i priznanja za postignut izvanredan uspeh tokom osmogodišnjeg školovanja nosiocima Vukove diplome, sportistima i đacima generacije sa teritorije opštine.

Predsednik Opštine Miloš Vidović i član Veća Vladimir Pavlović uručili su vrednosne vaučere za kupovinu sportske opreme u "Sport Vision" radnjama u iznosu od 10.000 din Vukovcima i sportistima generacije, a đacima generacije vrednosne vaučere u iznosu od 20.000 din i kao poklon iznenađenje električne trotinete.

Čestitajući učenicima na postignutim izvanrednim rezultatima i uspehu, Vidović je istakao da su oni primer koji treba da slede generacije đaka koje dolaze.

-Vi ste ponos vaših roditelja ali svakako i naš, zato ćemo kao Opština nastaviti da podržavamo, stimulišemo i nagrađujemo najvrednije učenike kako bi i tokom daljeg školovanja nastavili sa dobrim rezultatima- poručio je Vidović dodajući da  cilj rukovodstva Opštine da pomogne učenicima, ali i da roditeljima olakšaju i smanje troškove, pa je tako i ove godine Opština organizovala za sve učenike završnih razreda osnovne škole besplatnu pripremnu nastavu, kako bi obnovili stečeno znanje i što bolje se pripremili za polaganje male mature i upis u srednje škole. Organizujemo i besplatne kurseve jezika i brojne sportske programe. Ulažemo u uređenje škola, vrtića i da izgradimo i uredimo što više parkova i dečjih igrališta, sve u cilju da obezbedimo što bolje uslove za odrastanje budućih generacija- zaključio je predsednik Miloš Vidović.

Ove godine nagrađeno je 65 najboljih učenika, 51 Vukovac, troje sportista generacije i 11 đaka generacije.

Električni trotineti su obezbeđeni uz pomoć kompanije "Comtrade" i "Dex d.o.o.".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija