• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

12.07.2023

18:00

Milici je pronađen donor! Presrećni roditelji objavili lepe vesti: Veliko hvala svima koji su se odazvali pozivu

Telegraf.rs/Privatna arhiva

Društvo

Milici je pronađen donor! Presrećni roditelji objavili lepe vesti: Veliko hvala svima koji su se odazvali pozivu

Podeli vest

Maloj Milici Anđelković, jedanaestomesečnoj bebi, koja nažalost boluje od akutne mijeloidne leukemije sa visokim rizikom, pronađen je donor matičnih ćelija.

Kako je objavila njena majka, donor je konačno pronađen, što ujedno znači i šansu za lepšu i bolju budućnost male Milice Smejalice, kako je roditelji zovu.

- Milici je pronađen donor! Veliko hvala svima koji su se odazvali pozivu i dali uzorak krvi. Neizmerno hvala udruženju "Leuka" na nesebičnoj svakodnevnoj podršci. Hvala svim prijateljima koji su uz nas sve ovo vreme. Hvala svim novinarima koji su se interesovali da pomognu. Idemo dalje, ovoga puta najjače! - objavila je njena majka Milena na Fejsbuku.

Milena navodi da njenoj sreći nema kraja, te da o donoru znaju vrlo malo, ali i dalje strah postoji.

- Danas smo saznali, čim smo došle rekli su nam. Ne znam ko je, rekli su mi samo da je mlad muškarac, Nemac, da imaju istu krvnu grupu i da se potpuno podudaraju. Obradovala sam se, naravno, ali znam da je ovo tek "početak" i da nas čeka veoma teška bitka. Svakako sam zahvalna Bogu ,i tom momku, ko god da je, jer sada ima velike šanse da preživi i pobedi ovu užasnu bolest. Osećanja su pomešana stvarno. Radujem se, a u isto vreme se i bojim jako  - priča zabrinuta majka prelepe devojčice.

Uprkos tome, borili su se i nisu odustali. Bili su istrajni da nađu kompatibilnog donora matičnih ćelija koji će Milici obezbediti svetlu budućnost, i u tome su uspeli.

Podsetimo, beba Milica od 7. meseca se nalazi na intenzivnom citostatskom lečenju, a jedina šansa za njeno izlečenje je transplantacija koštane srži matičnim ćelijama. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu!
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu!

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija