• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.08.2023

18:10

Crnogorci derikože! Turisti ogorčeni: Nećete verovati šta serviraju za skoro pet evra!

Shutterstock

Društvo

Crnogorci derikože! Turisti ogorčeni: Nećete verovati šta serviraju za skoro pet evra!

Podeli vest

Ukoliko ogladnite na plaži na crnogorskom primorju, loše vam se piše - jer osim što se nećete najesti, ostaćete i bez para!

Na bahatost crnogorskih ugostitelja ukazala nam je Beograđanka J.M. koja se nedavno vratila sa letovanja.

Prema njenim rečima, ovog leta u Crnoj Gori sve je papreno, bilo da kupujete voće, hranu, piće ili ležaljke.

Međutim, najveći šok je, dodaje ona, usledio kada je na plaži poručila klub sendviče. Iako je u meniju pisalo da imaju 450 grama i da koštaju 4,5 evra, ono što je ona dobila na tanjiru liči na skrivenu kameru.

- U toku dana ogladnela sam na plaži i u baru poručila klub sendviče. U beogradskim restoranima, kada ih poručite dobijete pun tanjir sendviča, bogato nafilovanih, sa pomfritom i salatom. Međutim, ono što sam ja dobila u Bečićima, bilo je sramotno. Četiri mala, tanka sendviča, sa jednim listom šunke i sira. Kao prilog dobila sam jedan maleni čeri paradajiz i verovali ili ne, 11 krompirića. Šaka jada. Iz menija jedino je bila vladina cena - od 4, 5 evra - otkrila nam je ova Beograđanka.

Foto: Informer

 

Na pitanje kakve su još cene u Crnoj Gori, navela je:

- Meni se čini da su iz sezone u sezonu sve skuplji. Naprimer, nes-kafa je oko četiri evra, sokovi u limenci tri, a flašica vode dva evra. Pica, veličine, velikog plitkog tanjira, sa minimalnim udelom nadeva je devet evra. Sramota šta rade turistima!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija