• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.11.2023

16:25

AdmiralBet vas vodi na najuzbudljivije online poker turnire u Srbiji! Priključite se najboljim poker turnirima tokom vikenda!

Promo/AdmiralBet

Društvo

AdmiralBet vas vodi na najuzbudljivije online poker turnire u Srbiji! Priključite se najboljim poker turnirima tokom vikenda!

Podeli vest

Igra Vam se poker, ali ne želite da se registrujete na sumnjive sajtove i da vršite rizične uplate, kako bi odigrali partiju omiljene igre protiv pravih igrača? Imamo pravo rešenje za Vas! AdmiralBet poziva sve ljubitelje Texas Hold'em pokera da se priključe najuzbudljivijim poker turnirima u Srbiji, od sada po novom rasporedu.

Naime, smanjen je broj poker turnira koji se održava na AdmiralBet poker platformi, pa su sada buy-in turniri na programu svakog petka, subote i nedelje. Petkom su na programu dva turnira, Daily Small od 15 časova i 15.000 GTD za koji je ulaz 220 dinara i Daily Big sa 30.000 GTD i ulazom 440 dinara, sa početkom od 20 časova. Glavni događaj je subotom od 20 časova, kada će se voditi borba za 50.000 GTD, dok je nedeljom u istom terminu na meniju 40.000 GTD.

Pored keš turnira koji su iskrojeni za najveštije igrače, svakog dana se održavaju i besplatni freeroll turniri, a sve ljubitelje pokera očekuje i sjajan Rakeback sistem, koji igračima donosi i do 50% povraćaja, zavisno koji od 6 nivoa ostvare. U svakom trenutku je aktivan i veliki broj keš stolova sa različitim rasponima minimalnih uloga (blajndova), za svačiji džep. Takođe, od sada je dostupna i opcija privatnih poker stolova, putem koje igrači mogu da okupe svoju ekipu i odigraju privatnu partiju pokera sa društvom.
 
Sve što je neophodno za igru je da igrač ima otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs, a za registraciju je potrebno izdvojiti samo par minuta. Registracija se može kompletirati u svega nekoliko koraka ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, nakon čega sleduje jesenji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija