• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.11.2023

22:03

Učitelja Zorana 10 generacija ispratilo u penziju! Đaci pokazali šta su ljubav i poštovanje (VIDEO)

Informer

Društvo

Učitelja Zorana 10 generacija ispratilo u penziju! Đaci pokazali šta su ljubav i poštovanje (VIDEO)

Podeli vest

U Osnovnoj školi "Nikola Tesla" u Novom Sadu u penziju je ispraćen učitelj Zoran Damjanović, a na njegov ispraćaj došlo je čak deset generacija đaka koje su upravo time pokazale svima trag koji je profesor ostavio na decu!

Na snimku se vidi kako izvode učitelja sa povezom preko očiju, a potom se čuje gromoglasni aplauz i uzvici đaka i profesora koji ispraćaju svog omiljenog učitelja i kolegu koji ide u penziju.

Ovaj ispraćaj biće definitivno za pamćenje. Skandiranje, zagrljaji, špalir učenika i zaposlenih, cela škola je bila na nogama i čak su se videle i suze radosnice.

Na samom kraju snimka, pojavljuje se prva generacija kojoj je ikada predavao učitelj Zoran.

@novisad_nekadisad U OŠ "Nikola Tesla" u Novom Sadu u penziju je ispraćen učitelj Zoran Damjanović. Na ispraćaj je došlo čak deset njegovih generacija, koje su tim gestom pokazale koliki trag učitelj može da ostavi na svoje đake. Kako je lepo biti dobar čovek ! ❣️ Via @radio021_ns #novisad #novisadnekadisad #vojvodina #srbijauslikama #srbija ♬ original sound - NOVI SAD nekad i sad

Tom prilikom su mu uručili fotografiju koju je sa ponosom pokazao svima, a potom su mu uručeni i brojni pokloni, nakon čega je on održao kratki emotivni govor koji je sve raznežio.

"Ovo je najprijatnije iznenađenje koje sam mogao da doživim"

- E sad ja treba da održim čas! Ovo nisam očekivao stvarno, ovo je veliko iznenađenje, najprijatnije koje sam mogao da doživim. Drago mi je. Neko me je pitao danas koliko sam generacija izveo, pa mislim da mi je ovo 14. od dva i po meseca što sam vodio. Oni su danas plakali, a vi nemojte pošto ste odrasli. Umalo i mene da rasplaču, izašao sam iz učionice da ne bih plakao. Drago mi je što ste došli, drago mi je što ste svi sa osmehom na licu i želim Vam puno uspeha u daljem životu. Pozdravite sve svoje, ljubim vas sve i vaše najbliže, rekao je učitelj koji je sve vreme bio na ivici suza, a nakon toga je usledio još jedan gromoglasni aplauz.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija