• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: "Serbialive Beograd"

10.12.2023

15:03

Još jednu Beograđanku opljačkao bankomat: Htela da podigne novac, a kad je ukucala sumu doživela šok

Informer DN

Društvo

Još jednu Beograđanku opljačkao bankomat: Htela da podigne novac, a kad je ukucala sumu doživela šok

Podeli vest

Jedna Beograđanka doživela je nešto neočekivano kada je pokušala da podigne novac sa bankomata!

Ona je ostala bez novca, a uredno joj stigla poruka da je iznos na računu umanjen i to za veću sumu od tražene.

- U jednom tržnom centru sam na bankomatu sa kartice druge banke ukucala određeni iznos, bankomat je vratio karticu, ali pare nisam dobila! Sa kartice mi je skinut veći iznos nego što sam tražila, a od para ništa. Neka se ljudi pripaze i neka znaju da im je bankomat često prazan - napisala je jedna Beograđanka, a njena poruka objavljena je na storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd".

Ona je dodala i da je uložila reklamaciju, te da joj je rečeno da mora da čeka 15 dana kako bi rešili ovaj problem.

- Ne morate da čekate 15 dana. Oni na kraju dana rade presek stanja i tada će videti neslaganje u isplatama i količini novca. Meni se isto desilo, ali sam novac na račun dobio nazad već sledećeg dana. Jedino ako im treba duže vremena da utvrde zašto vam je više novca skinuto sa računa nego što ste zahtevali na bankomatu, ali iznos ukucan na bankomatu koji nije isplaćen bi trebalo odmah sutradan da vam bude na računu - napisao je jedan korisnik.

Potom se javila još jedna gospođa kojoj se desilo isto.

- Nisu mi vratili novac sutradan, nego su mi rekli da dođem za par dana da bi mi uradili reklamaciju. Čeka se bar nedelju dana na povraćaj novca - navela je ona,


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija