• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/TV Prva

12.12.2023

09:50

Opljačkao vas je bankomat? Stručnjak otkriva šta prvo treba da uradite

Informer DN

Društvo

Opljačkao vas je bankomat? Stručnjak otkriva šta prvo treba da uradite

Podeli vest

Beograđanku je u jednom tržnom centru "prevario" bankomat jer joj je novac skinuo sa računa, ali ga nije izbacio.

U ovim situacijama, prvo i osnovno je da se javi banci šta se dogodilo kako bi ona evidentirala situaciju.

- Oni imaju stalnu komunikaciju sa svojim bankomatima, međutim bitno je da oni provere tačno stanje. To znači da neko mora da dođe do bankomata, da izvadi kasetu sa novcem, izbroji i utvrdi da li je u njemu višak ili manjak- rekao je Dušan Uzelac, glavni urednik portala "Kamatica".

Foto: Zoran Sinko

 

 

Kako navodi Uzelac, onog trenutka kada se utvrdi da u bankomatu, recimo višak 20.000 dinara, oni vrlo brzo zovu svog korisnika i vrate na račun ista sredstva koja korisnik nije uspeo da podigne.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija