• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.12.2023

14:06

Otvoren konkurs za nagradu “321 SRBIJA”!

321 Srbija

Društvo

Otvoren konkurs za nagradu “321 SRBIJA”!

Podeli vest

Udruženje “321 Srbija”, nosilac istoimenog projekta od nacionalnog značaja objavilo je danas da je otvoren konkurs za nagradu “321 SRBIJA” koja se dodeljuje drugi put za najveća dostignuća u domaćem turizmu, ali i za promociju naše zemlje u svetu, sportsko dostignuće, očuvanje srpske tradicije i gastronomije.

Nagrade će biti dodeljene i najboljim ugostiteljskim objektima, lolaknim samopravama i turističkim organizacijama koje su postigle najbolje rezultate u godini na izmaku, zatim zaslužnima za humanitarni rad, ali i projektima koji promovišu zaštitu i očuvanje životne sredine i omladinskim organizacijama.

Takođe, biće dodeljena i novčana nagrada za influensera koji osvoji najviše glasova, a ista će po želji pobednika biti prosleđena u humanitarne svrhe, najugroženijim građanima naše zemlje, humanitarnoj organizaciji, bolnici, udruženju za zaštitu životinja…

Prijave treba da se dostave putem e-maila: nagrada@321Srbija.rs ili platforme www.321Srbija.rs i to najkasnije do 9. januara 2024. godine, nakon čega će o pobednicima odlučiti stručni žiri sastavljen od pojedinaca iz javnih institucija, ali i turističkih, kulturnih i sportskih radnika. Pravo glasa imaće i publika, takođe putem portala www.321Srbija.rs

Foto: 321 Srbija

 

Prošlogodišnji laureati bili su teniser Novak Đoković, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. 

Nagrađeni su i predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, kantautorka i pevačica Leontina Vukomanović, predsednik Privredne Komore Srbije Marko Čadež, kao i predsednik SDPS-a Rasim Ljajić.

Proglašenje pobednika i dodela nagrada održaće se na godišnjom manifestaciji “321 Srbija” početkom aprila meseca 2024.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija