• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.12.2023

06:31

Vreme promašilo godišnje doba! Temperatura do 18 stepeni, a evo kada stiže sneg!

printscreen

Društvo

Vreme promašilo godišnje doba! Temperatura do 18 stepeni, a evo kada stiže sneg!

Podeli vest

U Srbiji tokom dana pretežno sunčano, s najnižom temperaturom od -2 do 6, u Negotinskoj Krajini oko 10 stepeni i najvišom dnevnom od 10 do 18 stepeni.

Ujutru u nizijama, po kotlinama i duž rečnih dolina lokalna pojava magle ili niske oblačnosti, koja će se ponegde zadržati i delom prepodneva. Vetar uglavnom slab promenljiv, na istoku umeren zapadni.

I u Beogradu ujutru kratkotrajna magla ili niska oblačnost a u toku dana pretežno sunčano. Vetar slab promenljiv, posle podne i uveče slab do umeren jugoistočni.

Najniža temperatura u glavnom gradu iznosiće od 2 do 6, najviša oko 13 stepeni.

Foto: Informer DN

 

Vreme narednih dana

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, zadržava se natprosečno toplo.

U četvrtak i petak pretežno sunčano uz lokalnu pojavu jutarnje magle ili niske oblačnosti.

U subotu prolazno naoblačenje, pre podne na severu, a do kraja dana ponegde i u ostalim krajevima kratkotrajna kiša.

U nedelju, poslednjeg dana 2023. godine, suvo sa sunčanim intervalima.

Početkom sledeće sedmice umereno oblačno sa redjom pojavom kratkotrajne kiše, a jače naoblačenje s kišom, uz pad temperature, očekuje se krajem perioda. Na planinama kiša će preći u sneg.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija