• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

05.01.2024

12:44

Pečenje kao poklon za Božić: Poznati pevač u Valjevu misli na one koji nemaju

pritnscreen

Društvo

Pečenje kao poklon za Božić: Poznati pevač u Valjevu misli na one koji nemaju

Podeli vest

Zoran Jakovljević, poznatiji kao Manijak, muzičar i bivši učesnik rijalitija, uoči Božića poklanja pečenje za jedan od najradosnijih praznika, onima koji nisu u mogućnosti da kupe

Kako je za Informer rekao Jakovljević, ovo je četvrta godina za redom da poklanja pečenje, onima koji nemaju za  Božić, ali je to radio i za Vaskrs. 

Pripremio sam dosta pečenja, evo već su počeli da mi se javljaju. Dugo sam pevač, čovek sam iz naroda, znam kakva je situacija.Znam da ima onih koji deci ne mogu da priušte pečenje. Otac sam imam troje dece i znam šta to znači. Sa druge strane ima i starih ljudi koji možda nemaju i oni su dobro došli. Verujem da svaka kuća treba da ima bar kilogram pečenja, ovo je četvrta godina za redom -objašnjava Jakovljević i dodaje:

 

 

- Čovek da bi dobio mora i da da. Uostalom, srce mi je puno kada vidim osmeh i sreću na licima onih koje obradujem na ovaj način. Ovom prilikom želim da čestitam svima Božić - rekao je poznati pevač i vlasnik pečenjare u Valjevu. 

Foto: printscreen facebook

 

 

Kako je istakao žao mu je što se više njegovih kolega nije priključilo ovoj akciji.

Foto: printscreen facebook

 

Njegova objava na društvenoj mreži da će poklanjati po kilogram pečenja onima koji nemaju izazvala je brojne pozitivne komentare. 

"Svaka čast na dobrom delu. Bog će Vam dobrim vratiti višestruko...";

"Blagoli se Vama i kući Vašoj! Ta Vaša ispružena ruka što daje, nikada prazna ostati neće!";

"Bravo gospodine, imaš dušu i srce ko kuća, i tebi će dati gospod Bog još više. Svaka čast."...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija