• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.02.2024

11:46

Er Srbija od 15. aprila uspostavlja letove za Mostar! Karte u prodaji, evo koliko koštaju

Miloš Rafailović

Društvo

Er Srbija od 15. aprila uspostavlja letove za Mostar! Karte u prodaji, evo koliko koštaju

Podeli vest

Er Srbija od 15. aprila ove godine uspostavlja direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara, a srpska nacionalna avio-kompanija će do ovog grada u Bosni i Hercegovini leteti tri puta nedeljno i to ponedeljkom, petkom i nedeljom, saopštila je Er Srbija.

Ugovor o uspostavljanju ove linije potpisan je danas. Do Mostara će se leteti avionom tipa embraer 175, let traje 50 minuta, a karte su od danas u prodaji po ceni počev od 56 evra po smeru, odnosno po ceni počev od 104 evra za povratno putovanje u ekonomskoj klasi.

Generalni direktor Er Srbije Jirži Marek rekao je da je direktna avio-linija između Beograda i Mostara prvi put uvedena 1962. godine i da se, zahvaljujući danas potpisanom ugovoru, ponovo uspostavlja.

- Uvereni smo da će linija biti korisna putnicima, pozitivno uticati na ekonomski i privredni rast, da će olakšati kulturnu razmenu i doprineti još boljoj saradnji na Zapadnom Balkanu. Uvođenjem Mostara u našu mrežu destinacija letećemo do čak 17 gradova bivše Jugoslavije i na taj način, preko Beograda, region povezati sa destinacijama širom Evrope, Severne Amerike i Azije do kojih Er Srbija leti - izjavio je on.

Nova ruta srpske nacionalne avio-kompanije omogućava dobru povezanost iz Mostara, preko Beograda do Pariza, Diseldorfa, Ciriha, Amsterdama, Osla, Barselone, Kopenhagena, Larnake, Stokholma, Praga, Milana, Rima, Frankfurta, Istanbula, Venecije, Bolonje, Bukurešta, Krakova, Beča, Budimpešte, Hanovera, Štutgarta, Hamburga, Nirnberga, Brisela, Liona i mnogih drugih gradova iz mreže srpske nacionalne avio-kompanije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija