• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.02.2024

10:24

Naredna četiri dana čeka nas "pakao"! Oglasio se čak i MUP

Rina

Društvo

Naredna četiri dana čeka nas "pakao"! Oglasio se čak i MUP

Podeli vest

Naredna četiri dana biće neradna, što znači da je danas za veliku većinu građana poslednji radni dan

Kao što se može pretpostaviti, u popodnevnim satima će na putevima biti "pakleno" jer se očekuju velike gužve. Pojačan saobraćaj i zastoji očekuju se širom zemlje, a naročito u Beogradu.

Na svim izlazima iz grada treba očekivati veći broj vozila, na auto-putu svakako treba očekivati gužve veće nego inače.

Iz Auto-Moto Saveza Srbije očekuj ugužve i zbog toga na vreme daju savete građanima.

- Poslednji radni dan u ovoj nedelji i početak prazničnih dana koji se spaja sa vikendom mnogi će iskoristiti za putovanje, zato nas sa popodnevnim satima očekuje pojačan saobraćaj na izlazima iz gradova, na autoputevima, glavnim putnim pravcima, a potom i na putevima koji vode ka našim planinama, banjama i omiljenim mestima na kojima uobičajno provodimo neradne dane - navode u Auto-Moto Savezu Srbije.

- Vozače očekuju promenljivi, ali uglavnom dobri uslovi za vožnju međutim vožnja je uvek u satima pojačanog saobraćaja naporna, a tada se na mestima gde se vrše radovi na putu formiraju kraće kolone zbog kojih je prolazak sporiji što na dužim relacijama stvara nervozu kod vozača, zato za put isplanirajte više vremena, krenite ranije, ne žurite i budite strpljivi - poručuju iz AMSS-a.

Osim toga, građanima Srbije obratili su se i iz Ministarstva unutrašnjih poslova i poručili da treba da očekuju pojačanu kontrolu saobraćaja, na šta posebno treba da obrate pažnju ukoliko kreću na put u narednim danima.

Tokom prazničnih dana, Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova organizovaće pojačanu kontrolu saobraćaja, koja će prvenstveno biti usmerene na otkrivanje prekršaja koji najviše utiču na nastanak saobraćajnih nezgoda i težinu posledica.

- Zbog obeležavanja Dana državnosti i spajanja neradnih dana, tokom narednih dana na svim važnijim putnim pravcima, a pre svega ka turističkim centrima, očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja- rekao je za Tanjug major Aleksandar Radenković, ispred Uprave saobraćajne policije MUP-a.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija