• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.02.2024

10:13

Jugonostalgičari! Ko nema ovakvu sliku iz detinjstva kao da nije bio na moru: Evo kako se nekad letovalo!

Shutterstock

Društvo

Jugonostalgičari! Ko nema ovakvu sliku iz detinjstva kao da nije bio na moru: Evo kako se nekad letovalo!

Podeli vest

Nema olinkluziv ponuda, nema hotela sa 5 zvezdica ali svi su nasmejani i uživaju.

- Ko se nije slikao sa magaretom, kao da nije bio na moru - napisala je jedna Slavica u jednoj od jugonostalgičarskih grupa na Fejsbuku i izazvala lavinu komentara na temu kako se letovalo nekad a kako danas.

Brojni ljudi su joj pisali ispod slike na koju su se mnogi nasmejali, a bogami je mnoge i rasplakala podsetivši ih na detinjstvo.

Foto: Printskreen

 

Mnogim roditeljima u to vreme bilo je to prvo more u nekom od radničkih odmarališta na tada jugoslovenskom Jadranu.

 Baš tako, svi imamo sliku sa magaretom...

- Imao sam i ja sličnu fotografiju kao dete...

- To je bio hit. Živa istina...

- U Čanju, nekih osamdesetih, atrakcija bio magare Miroslav. Naš sin se razboleo. Sestre bliznakinje idu sa suprugim na plažu a sin i ponosna mama se slikaju sa Miroslavom..


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17