• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2024

14:00

Misteriozna žena nestala istog dana i na istom mestu gde i Danka: Komšije sumnjaju da ju je ona otela?!

Miloš Rafailović, Društvene mreže

Društvo

Misteriozna žena nestala istog dana i na istom mestu gde i Danka: Komšije sumnjaju da ju je ona otela?!

Podeli vest

Novinarka Informera Jelena Rafailović uključila se iz Brestovca, mesta odakle je majka nestale Danke Ilić (2), i otkrila najnovije informacije u vezi sa potragom za devojčicom.

Kako su joj meštani rekli, veruju da je u pitanju otmica, a posebno sumnjaju na jednu ženu kojoj se juče gubi svaki trag.

- Dankina porodica je donekle bila zatvorena, nisu se previše družili sa komšijama. Njen otac radi u kopu. Bili su požrtvovani roditelji i ljudi, iako su bili zatvoreni. Negde kažu ljudi da sumnjaju da je Danka mogla sama da ode jer do po dva i po meseca jedva da je hodala. Jednoj ženi iz sela, koja se svakodnevno kretala po okolini, se juče izgubio trag, a u slučaju da je ona uzela devojčicu - one bi sad mogle da budu bilo gde. Svi sumnjaju da je dete oteto i slažu se da to dete nije moglo samo da pređe ni 500 metara. Sve je pod nekim velom misterije. Mesto gde je dete nestalo je salaš, tu nema kamera. Ono što pouzdano znam je to da je policija zakucala na svaka vrata u selu, ali nisu našli Danku. Sudeći po rečima komšija, ne vodi mi ovo na dobro - izvestila je Rafailović.

Podsetimo, Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora. Potraga za devojčicom i dalje traje, a kako su naveli iz policije, a akcija je trajala čitavu noć i sutradan.

Otac i majka dvogodišnje devojčice danas su proveli nekoliko sati u policiji i dali iskaz u vezi sa nestankom njihove ćerke. Odmah nakon iskaza, otac je poligrafski testiran, dok majka nije, jer je u drugom stanju. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17