• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

02.10.2015

23:12

SPASAO GA SVEDOK NARKOMAN! Ovako je valjevski diler pedofil izbegao robiju!

Vesti

SPASAO GA SVEDOK NARKOMAN! Ovako je valjevski diler pedofil izbegao robiju!

Podeli vest

Nikolu Jovanovića (22), dilera koji je sa nanogicom prodavao heroin u svojoj kući i pored koga je u krevetu bila gola devojčica (14), zatvora je već jednom spasio narkoman koji je na sudu promenio iskaz

Iako u kućnom zatvoru, obezbeđen elektronskom nanogicom, Nikola je nastavio "biznis", jer do pravog zatvora, uprkos tome što je bio hapšen, još nije stigao.

On je najpre uhapšen 2012. godine zbog posedovanja marihuane, da bi prošle godine, kako je navedeno u krivičnoj prijavi, bio uhapšen i pritvoren zbog prodaje marihuane i anfetamina.

Prvostepenom presudom Višeg suda jovanović je bio osuđen na tri godine zatvora zbog prodaje narkotika, ali posle žalbe njegovog advokata, Apelacioni sud ukida tu presudu i predmet vraća na ponovno razmatranje.

PAO NARKO-DILER S NANOGICOM Policija mu u kući zatekla golu devojčicu!

U ponovno suđenju, međutim, mladiću se sudi samo za posedovanje, odnosno za ličnu upotrebu droge, pa pošto su se i tužilaštvo i advokat odrekli prava na žalbu, osuđen je na deset meseci kućnog zatvora.

Kako piše Blic, ključni faktor da Jovanović ne završi u pravom zatvoru, bio je svedok narkoman, koji je na sudu negirao ono što je prethodno rekao u istrazi - da mu je Jovanović prodavao drogu. 

U daljem toku istrage biće poznato kako će se tužilaštvo odnositi prema činjenici da je uhapšen u trenutku kada je u njegovom krevetu bila gola devojčica rođena 2001. godine, koja se u trenutku upada policije u kuću samo prekrila posteljinom.

Inače, reč je o učenici osmog razreda jedne valjevske osnovne škole.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
roditelj

pre 8 godina

Inace, Valjevo je visemilionski grad i ne zna policija ko sta, kad i gde radi! I dilera spasao drugi diler! Sudije, UA!

Valjevac

pre 8 godina

Bravo ono za hapsenje smrdjivog cea malog...a novine sto umeju da preduvaju pricu haos...ce diler hahahaha ...ko sebe sve zove dilerom u ovom selu...sto ne napisete sa koliko je uhapsem...sa par grama....bahati diler hahahaha....ide u jednoj dukserici par godina vec nema leba da jede,sedi po parkovima i drustvo mu prave klinci koji sanjaju o kriminalu i ubijaju se od droge naravno kad sakupe pare ili u suprotnom zicaju za cigare...hahahahahaha pedofil hahahahaha

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija