• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

07.10.2015

07:41

KARAMBOL U CENTRU GRADA! Sudarili se BMW i "škoda", pešaci bežali u panici!

Vesti

KARAMBOL U CENTRU GRADA! Sudarili se BMW i "škoda", pešaci bežali u panici!

Podeli vest

U žestokom udesu u kom su učestvovali terenac marke BMW i "škoda fabia" nije bilo povređenih, a na vozilima je pričinjena velika materijalna šteta

Sudar se dogodio sinoć oko 19.15 sati na velikoj raskrsnici Bulevara kralja Aleksandra, Takovske ulice i Ulice kneza Miloša u centru grada.

Kako je za Kurir ispričao vozač "škode", koji je bio sam u kolima, on je na svoje zeleno svetlo iz ulice Kneza Miloša, u smeru ka Takovskoj, krenuo da skreće levo ka trgu Nikole Pašića.

U tom trenutku je na njega naleteo BMW koji se kretao iz Takovske ulice ka ulici Kneza Miloša.

Od jačine udarca "škoda" se zarotirala i završila u kontrasmeru. Srećom, vozila nisu izletela na obližnji trotoar koji je gotovo uvek pun pešaka. Kako nezvanično saznajemo, u BMW su bili vozač i jedna ženska osoba.

(FOTO) HAOS U CENTRU BEOGRADA! Lančani sudar 11 vozila u terazijskom tunelu!

(VIDEO) NASTRADALI ZBOG NLO: Proleteo je nebom i naterao vozače na sudar!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija