• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.02.2016

07:54

HOROR KOD UMKE: Petoro povređeno u udesu na Obrenovačkom putu, mladića jedva izvukli iz smrskanog "golfa"!

Vesti

HOROR KOD UMKE: Petoro povređeno u udesu na Obrenovačkom putu, mladića jedva izvukli iz smrskanog "golfa"!

Podeli vest

U saobraćajnoj nesreći koja se tokom noći dogodila u beogradskom naselju Umka povređeno je pet osoba

Udes se dogodio na uglu Obrenovačkog puta i Sretena Babića, a na lice mesta upućene su dve ekipe Hitne pomoći.

Prva ekipa intervenisala je u 02.09 časova i zbrinula četiri muške osobe, starosti oko 26 godina, koje su zadobile povrede glave, te su odvezene u Urgentni centar na odeljenje za neurohirurgiju.

Još jedna muška osoba, starosti oko 35 godina, zadobila je tešku traumu u udesu, a druga ekipa Hitne pomoći, koja je intervenisala u 02.29 časova, prevezla ju je u Ugrentni centar. 

- U udesu koji se dogodio oko dva sata u Ulici 13. oktobra kod broja 57, golf beogradskih registarskih tablica sudario se sa golfom nemačkih registarskih tablica. Mladić u glofu nemačkih tablica starosti oko 20 godina, zadobio je teške telesne povrede i bio je zarobljen u vozilu, a pored njega četiri osobe su lakše povređene - navode iz MUP-a.

Vatrogasci su zarobljenog mladića oko pola sata vadili iz vozila.

- Vatrogasci su došli na lice mesta sa tri vozila i 12 pripadika jedinice kako bi izvukli mladića iz golfa - navode iz MUP-a.

Oni dodaju da je na ovoj deonici saobraćaj bio obustavljen u oba smera od dva do 3.35 sati.


Hitna pomoć je protekle noći intervenisala 114 puta, od kojih 19 na javnom mestu. 

Za pomoć su se noćas i juče tokom dana najviše javljali astamtičari, hipertoničari i srčani bolesnici. 

U Beogradu se juče dogodilo sedam saobraćajnih nesreća, a Hitna pomoć je intervenisala 159 outa, od kojih 62 na javnom mestu, rekla je Nada Macura, portparol Hitne pomoći.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija