• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.12.2016

18:10

JEZIVI DETALJI SASLUŠANJA SILOVATELJA IZ NOVOG SADA: Kad vidim ženu, ne mogu da se uzdržim!

Vesti

JEZIVI DETALJI SASLUŠANJA SILOVATELJA IZ NOVOG SADA: Kad vidim ženu, ne mogu da se uzdržim!

Podeli vest

Novosadska policija uhapsila je juče ujutru u Čortanovcima Aleksandra G. (25), osumnjičenog za seriju pokušaja silovanja u Novom Sadu! Manijak je mirno ispričao policajcima da ne može da se uzdrži kad vidi ženu i da mora da je napadne!

- Imam pojačanu želju za seksom. Kad vidim ženu koja mi se svidi, ne mogu da se kontrolišem. To je jače od mene - rekao je Aleksandar policajcima, priznavši sve napade na žene za koje se tereti.

Aleksandar G. (25) nije ranije hapšen i nema dosije u policiji

Izvor iz istrage kaže da je uhapšeni u nedelju uveče u Ulici Jug Bogdana u Novom Sadu napao dve žene, a nedavno je pokušao da siluje još jednu u Veterniku.

Veruje se da je broj napada još veći - kaže naš sagovornik.

 

 

Aleksandar se najpre teretio za bludne radnje, ali je u međuvremenu to krivično delo prekvalifikovano u silovanje u pokušaju. On do sada nije bio poznat policiji i nema dosije.

- Uhapšeni mladić je iz okoline Rume, ali je u poslednje vreme često boravio u Čortanovcima i u Novom Sadu, gde je posećivao majku. Svaku posetu Novom Sadu koristio je da nasrće na žene. Žrtve je hvatao za intimne delove tela, a prethodno bi iz pantalona izvadio svoj polni organ i pokazivao ga žrtvama - objašnjava naš izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ufufigii

pre 7 godina

Jednostavno rešenje objesiti ga javno i za svaki slučaj još jednog manijaka objesit sledeći dan ali javno i onda meriti stopu kriminala!

XXL

pre 7 godina

Momak je lepo rekao da je bolestan. Sad ostaje kako će to sistem da reši? Da li će osim krivične odgovornosti i zdravstveno biti "zbrinut" mada kod nas takve pravosuđe i zdravstvo - ne prepoznaje. Pa kad izađe ima da napadne prvu ženu/devojku koju ugleda dok ćemo mi čitati o "povratniku", a on je lepo rekao kako se oseća.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija