• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/B92

27.05.2017

22:52

(VIDEO) EKSPLOZIJA POTRESLA NOVI BEOGRAD: Građani u strahu nagađali šta je uzrok incidenta?!

Vesti

(VIDEO) EKSPLOZIJA POTRESLA NOVI BEOGRAD: Građani u strahu nagađali šta je uzrok incidenta?!

Podeli vest

Snažan prasak nalik detonaciji odjeknuo je Novim Beogradom oko 22.40h, u blizini zgrade poznate kao "Crvenkapa" u Bulevaru Mihajla Pupina. MUP je sasopštio da nema povređenih, kao i da se sumnja da je NN lice aktiviralo eksplozivnu napravu

00.10 U Bulevaru Mihajla Pupina broj 8-g, NN lice je aktiviralo i bacilo eksplozivnu napravu u objekat auto centra "Oportunitet", pri čemu je pričinjena veća materijalna šteta.

(VIDEO) PUKLO JE KAO BOMBA: Ovo je trenutak snažne eksplozije na Novom Beogradu!

Prema rečima stanari obližnjih zgrada, od siline detonacije su se zatresli prozori,  a udar se osetio sve do Brankovog mosta...

 

 

Eksplozija se dogodila kod "Ju biznis centra", Nezvanično, eksplodiralo je skladište automobilskog ulja Auto centra "Oportunitet"

 

 

Na mesto detonacije stigle su ekipe hitne pomoći, policije i vatrogasaca.

 

 

#Eksplozija #NoviBeograd

Објава коју дели Nebojsa Vucinic (@neshavuc) дана 27. Мај 2017. у 2:23 PDT

 

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova saopšteno je da u eksploziji nije bilo povređenih, da je uviđaj u toku, kao i da će uzroci eksplozije biti naknadno utvrđeni

 

 

Po rečima očevidaca čula se snažna detonacija posle koje se video dim, vatrogasci intervenišu u objektu iz samog kruga zgrade gde se nalazi vulkanizerska radnja, kojoj je pripojen ceo autoservis.

 

 

Građani na društvenim mrežama navode da se eksplozija čula i u drugim delovima grada, ističući da eksplozija podseća na bombardovanje 1999. godine 

 

Mediji potvrđuju da je došlo do požara u jednom objektu sa zapaljivim materijama, ali nema povređenih.

 

Google Earth

(VIDEO) PUKLO JE KAO BOMBA: Ovo je trenutak snažne eksplozije na Novom Beogradu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Panta

pre 6 godina

Neki politicar pomislio da ce se izvuci pa nije platio reket ,ali hvala bogu zakon ulice u Srbiji funkcionise bez greske

teroristicki

pre 6 godina

eksplozija se cula do vidikovca i bila je potpuno identicna bombardovanju strazevice iz 1999...koliki je stepen radiajcije u BGd od preksinoc?

Izbori 2024

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija