• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Pink.rs

13.09.2017

15:17

DAN POSLE NJEGOVE SAHRANE: Ranjena glumica na koju je pucao hirurg PUŠTENA NA KUĆNO LEČENJE!

Vesti

DAN POSLE NJEGOVE SAHRANE: Ranjena glumica na koju je pucao hirurg PUŠTENA NA KUĆNO LEČENJE!

Podeli vest

Glumica Ivana Panzalović (30), kojoj je prema dosadašnjim informacijama u glavu upucao hirurg Srđan Cvetanović pa je potom izvršio samoubistvo, puštena je na kućno lečenje

Ivana Panzalović je Vojnomedicinsku akademiju (VMA) napustila jutros, samo dan nakon što je Cvetanović juče sahranjen na centralnom groblju u Beogradu.

Glumica se oporavila nakon operacije u okviru koje joj je otvarana glava da bi joj se odstranio hematom koji je nastao usled udarca.

Podsetimo, tragedija se dogodila u četvrtak oko 4.30 sati u Ulici Koste Racina na Savskom vencu, nakon rasprave između Panzalovićeve i Cvetanovića koja je počela još oko dva sata nakon ponoći.

Ona je pozvala policiju jer ju je verenik jurio nožem po stanu, međutim, dok je policija došla, pokojni hirurg je izvadio pištolj i upucao glumicu u glavu, a zatim je, misleći da je mrtva, izvršio samoubistvo.

Srećom, rana koju je zadobila Ivana Panzalović nije bila fatalna, iako su, prema njenim rečima, milimetri odučivali o njenom životu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sumnjam

pre 6 godina

Parafinska rukavica ce sve reci, forenzicari i balisticari. Nema potrebe da novine istrazuju i tvrde na osnovu ulicnih i kuloarskih abrova i lazi, kako bi napravili senzaciju, elskluzivu, iz izvora bliskih doktoru, sponzorusi sumnjivoj, vrhu istrage i tako privuku paznju citalaca bombastim naslovima. Istina ce doci na kraju, sama, samo je treba pronaci, a ubedjen sam da hoce i to vrlo brzo. Mala drolja je spremna na sve, cim je krenula da se krese sa vrsnjakom, drugarom i kolegom svoga tate. Ma ajde.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija