• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.T.

15.09.2017

12:12

PRITVOR ZA VOZAČA! Kod Bujanovca pregazio dete pa pobegao!

Vesti

PRITVOR ZA VOZAČA! Kod Bujanovca pregazio dete pa pobegao!

Podeli vest

Vozaču "pasata" koji je u nedelju usmrtio dečaka A.A. (13) na putu Lučane - Oslare kod Bujanovca, po nalogu sudije za prethodni postupak određen je pritvor do mesec dana, potvrđeno je iz Policijske uprave Vranje

Prema navodima policije, vozač je uhapšen ubrzo nakon nesreće. U saobraćajnoj nesreći na lokalnom putu Lučane - Oslare kod Bujanovca smrtno je stradao A.A. iz Velikog Trnovca.

Dečaka koji je vozio bicikl iz pravca Lučana ka Oslaru, udario je "Pasat", bujanovačkih registarskih oznaka. Od zadobijenih povreda, A.A. je preminuo na licu mesta, dok su lekari bujanovačkog doma zdravlja samo konstatovali smrt.

Prema saznajima iz krugova bliskih porodici nastradalog dečaka, A.A. je sabratom putovao iz Trnovca u Oslare da poseti ujaka.

Policijska uprava Vranje potvrdila je da je vozač "pasata", inače sa područja opštine Bujanovac, iz za sada nepoznatih razloga, prešao sa desne na levu stranu kolovoza i udario u bicikl kojim je upravljalo dete.

Vozač se potom  udaljio sa mesta nesreće.Protiv vozača policija je podnela krivične prijave zbog sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.Put koji spaja Oslare i Lučane, dobro je asfaltiran, ali je pun krivina i uzbrdica, pa se pretpostavlja da vozač na vreme nije uočio dečake.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija