• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

12.10.2017

22:26

DETEKTIVKA VODILA ISTRAGU O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: Neću više da ćutim, pred TV kamerama RASKRINKAĆU ZORANA I ZORICU!

Vesti

DETEKTIVKA VODILA ISTRAGU O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: Neću više da ćutim, pred TV kamerama RASKRINKAĆU ZORANA I ZORICU!

Podeli vest

Katarina Ostojić privatna detektivka iz Beograda, ulazi u rijaliti "Parove", kako bi otkrila istinu o ubistvu Jelene Krsmanović Marjanović

Ona otkriva da je u ovom slučaju imala ulogu insajdera: Ispričaću kako i kada sam upoznala Zorana Marjanovića i Zoricu Mitrović i otkriti njihovo pravo lice, kao i zbog čega sam morala da se povučem iz slučaja - zagonetno kaže Katarina Ostojić i najavljuje da će o tome otvoreno pričati u petak u "Parovima na "Hepiju".

Kako smo već pisali detektivka Ktarina Ostojić je samoinicijativno vodila istragu o ubistvu Jelene Marjanović.

- Putem Fejsbuka sam se dopisivala sa Zoranom i Zokom, isključivo zbog istrage koju sam vodila. Smislila sam taktiku kako da ih raskrinkam i proverim da li je Zoran zaista vidovit. Napisala sam mu da mogu da ga odvedem kod derviša, koji će tobože da mu kaže ko je ubio Jelenu.

Odmah je pristao da se vidimo u gradu i razgovaramo o tome. Naravno, Zoka je došla sa njim, držeći ga pod ruku. Pre toga sam se nekoliko puta sretala sa Zokom nasamo.

Bila sam i u njenom stanu u Bloku 45 i tamo viđala Zoranove stvari, ali njega nikada nisam zaticala. Derviša sam pomenula kako bih ga navukla da se sretnemo, a on se odmah primio! - tvrdila je tada Katarina Ostojić.

PRIVATNA DETEKTIVKA OTKRIVA ISTINU O JELENINOM UBISTVU: Zoran je živeo s dve žene, ova druga je SPREMNA DA ZA NJEGA I UBIJE!

JA ĆU NA ROBIJU UMESTO ZORANA! Šokantna izjava DRUGE ŽENE osumnjičenog za ubistvo Jelene Marjanović!

ŠOKANTNI NALAZI OBDUKCIJE JELENE MARJANOVIĆ: Devet krvničkih uboda u glavu, ukazuju da je UBIJENA IZ STRASTI- LJUBOMORE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija