• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti

06.03.2018

21:10

POTRESNI DETALJI TRAGEDIJE NA MOSTU KOD BEŠKE: Kada nije uspela da ubije i sebe i majku, SAMA SE BACILA U LEDENI DUNAV!

Vesti

POTRESNI DETALJI TRAGEDIJE NA MOSTU KOD BEŠKE: Kada nije uspela da ubije i sebe i majku, SAMA SE BACILA U LEDENI DUNAV!

Podeli vest

Bugarska državljanka Vera Marinov Ivanova (38), skočila je u utorak oko 13.20 u Dunav sa mosta kod Beške. Ona se u hladnu reku bacila nakon što nije uspela da odvede u smrt i svoju majku Margarit Sandau. Telo nesrećne žene još nije pronađeno

Prava drama započela je nekoliko minuta pre kobnog skoka u ledeni Dunav. Tridesetosmogodišnja Bugarka je, kako saznajemo, "tojotom" u kojoj je putnik bila i njena majka, prethodno pokušala da probije zaštitnu ogradu. Po svemu sudeći, namera joj je bila da obe sunovrati u reku.

- Upravljajući "tojotom" iz pravca Beograda prema Novom Sadu, Vera Marinov Ivanova je dva, tri puta namerno udarila u metalnu zaštitnu ogradu, ali nije uspela da je probije - rekao nam je izvor iz istrage, dodajući - Tada je odustala od namere da u Dunav odvuče i svoju majku.

Prema priči očevidaca, Vera je iznenada zaustavila kola dok su još bile na mostu. Izašla je napolje i navodno majci rekla "da mora da skoči". Ova je pokušala da je odvrati, ali u tome, nažalost, nije uspela.

Nekoliko vozača je u tom trenutku bilo na mostu, pa su odmah pozvali policiju i ispričali šta se dogodilo. Pripadnici MUP su zatekli uzrujanu Margarit, koja je od šoka jedva uspela da prozbori kako je njena ćerka skočila u Dunav.

- Prošao sam preko mosta ubrzo posle strašne nesreće - kaže jedan od vozača. - Kada sam video policiju pomislio sam da se dogodila saobraćajna nesreća, ali sam onda saznao da je mlađa ženska osoba odatle skočila u Dunav.

Od udaraca su na ogradi mosta ostali vidljivi tragovi i velika je sreća da niko od drugih učesnika u saobraćaju nije povređen.

PUTOVALE U NEMAČKU

Vera i njena majka su se, po dosadašnjim saznanjima, kretale iz pravca Beograda prema Novom Sadu, i kroz našu zemlju su, kako se pretpostavlja, bile u tranzitu. Po nepotvrđenim informacijama, išle su u Nemačku, gde obe rade.

DRAMA NA MOSTU KOD BEŠKE: Žena se kolima zakucala u ogradu, izašla iz vozila I SKOČILA U LEDENI DUNAV!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Izraelski vojni kabinet nedvosmislen! Izvešćemo operaciju u Rafi
Planeta

Izraelski vojni kabinet nedvosmislen! Izvešćemo operaciju u Rafi

Izraelski ratni kabinet jednoglasno je večeras odlučio da izvede planiranu operaciju u gradu Rafa u južnom delu Pojasa Gaze, kako bi se ''izvršio vojni pritisak na Hamas'', saopšteno je iz kabineta premijera Izraela Benjamina Netnaijahua, uprkos ranijem saopštenju Hamasa da je ta palestinska grupa pristala na egipatsko-katarski predlog o prekidu vatre.

06.05.2024

22:32

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija