• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.03.2018

12:58

EKOLOŠKA KATASTROFA?! U Pančevu i Bavaništu otkriveno više od 100 tona opasnog otpada!

Vesti

EKOLOŠKA KATASTROFA?! U Pančevu i Bavaništu otkriveno više od 100 tona opasnog otpada!

Podeli vest

 Na području Pančeva i Bavaništa otkrivene su tri nove lokacije sa procenjenih više od stotinu tona opasnog otpada, saopštilo je Ministarstvo zaštite životne sredine

Tim povodom novinarima će se na toj lokaciji obratiti ministar Boris Trivan kako bi izneo više informacija o svim okolnostima izbegnute najnovije ekološke katastrofe, navodi se u saopštenju.

KATASTROFA! OTROVNO ULJE ZAGADILO VODU I ZEMLJU: Ekološki incident na putu između Sombora i Apatina, TRAŽI SE KRIVAC!

OTROVNI OTPAD KOD OBRENOVCA nije zagadio bunare, ali opasnost postoji




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 6 godina

Ne mogu da shvatim da kaznjavaju neke bednike koji su za opet bedne novce pristali da skladiste otpad na svom imanju a da u isto vreme one koji su platili da se otarase otpada niko ne tereti.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija