• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Tasić

20.03.2018

18:28

KOMŠIJU IZBO NOŽEM PO GRUDIMA, PA MU PREREZAO GRKLJAN: Jezivi detalji stravičnog zločina kod Vranja, UBICA JOŠ U BEKSTVU!

Vesti

KOMŠIJU IZBO NOŽEM PO GRUDIMA, PA MU PREREZAO GRKLJAN: Jezivi detalji stravičnog zločina kod Vranja, UBICA JOŠ U BEKSTVU!

Podeli vest

Nenad Cikotić (42) iz sela Donje Trebešinje kod Vranja prekjuče je zaklao komšiju Milovana Mitića (64) jer je umislio da mu je ovaj otrovao psa! 

Monstrum je nakon krvavog pira preko njiva pobegao iz sela, a policija ga još nije bila uhvatila!

Sin ostao sam

Nesrećni Mitić se u nedelju oko 15.30 vraćao od jednog prijatelja iz istog sela, kom je pomagao da izbetoniraju ploču na jednom objektu. Cikotić ga je presreo na seoskom putu ispred kuće, oborio ga na tlo i prvo ga više puta ubo nožem po grudima, a potom mu prerezao vrat!

Milovanov brat Čedomir Mitić naišao je tim putem nekoliko trenutaka nakon zločina i video je Cikotića kako se udaljava niz njive iza njihovih kuća.

- Tad mi na pamet nije palo da je malo pre toga ubio mog brata.

Jezivo

Krkljao je, grkljan mu je virio iz prerezanog i krvavog vrata, mrdao se i pulsirao neko vreme

Čedomir Mitić, brat

Ali posle nekoliko trenutaka ugledao sam Milovana kako leži pored puta, u lokvi krvi. Krkljao je, grkljan mu je virio iz prerezanog i krvavog vrata, mrdao se i pulsirao neko vreme, a onda je sve stalo... Bilo je užasno, nikad to neću zaboraviti - priča očajni Čedomir.

On kaže da se njegova porodica nikad nije svađala sa Cikotićima, niti sa bilo kim u selu.

- Čuli smo da je Nenad optuživao Milovana da je pokušao da mu otruje psa, ali to nije istina. Milovan to nikad ne bi uradio! Nenad u dvorištu čuva mnogo pasa, ali Milovan nikad nije ni pipnuo neku od tih životinja - navodi Čedomir.

Ispred kapije Cikotića, na zemljanom putu, juče su još bili vidljivi tragovi krvi i otisci noža kojim je ubijen Milovan.

Njegov sin Goran Mitić ne može da se oporavi od šoka.

- Otac je radio u rudniku u Krivoj Feji, pa smo se doselili ovde iz planinskog sela Barelić. Mrava nismo zgazili, niko od nas... Otac je bio toliko miran i pitom čovek. Ne znam kako je komšija mogao da digne ruku na njega i da ga tako krvnički ubije... Meni je prošle godine umrla majka, živeo sam sa ocem, sada sam ostao sam. Ne mogu da se pomirim sa činjenicom da mi je otac ovako završio ni kriv ni dužan - očajan je Goran.

On takođe ističe da se Milovan nikad ranije nije svađao sa bilo kim iz porodice Cikotić.

Meštani strahuju da će se ubica vratiti

Meštani Donjeg Trebešinja kažu da je Nenad Cikotić godinama bio nasilan prema majci i bratu, da nikad nije imao stalan posao i svi su uvereni da ima neke veze sa prodajom i konzumiranjem droge. U Donjem Trebešinju strahuju da je Nenad u bekstvu psihički još labilniji jer je bez podrške i izgladneo, pa strahuju da bi mogao da se vrati u selo i počini još neki zločin.

Majka leleče i nariče

Inače, Nenad živi u Donjem Trebešinju sa majkom i bratom, a pre toga su živeli u Vranju. Njegova porodica je poreklom iz Crne Gore i tu su se doselili devedesetih godina prošlog veka.

U garaži, na potkrovlju i u podrumu porodične kuće Nenad je držao mnogo zaključanih i zatvorenih životinja. Juče, dan nakon zločina, iz kuće se čuo lavež pasa, dok je nekoliko mačaka bilo na terasi. Svuda po dvorištu bili su ostaci hrane za životinje i posude iz kojih su jele.

Majka Nenada Cikotića nije otvarala vrata, a iz kuće su odzvanjali njeni leleci i naricanje.

Policija je još bila u selu zato što je ubica i dalje u bekstvu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Sport

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu
Fudbal

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu

Drama na "Alijanc areni", Bajern umalo do preokreta, ali je Vinisijus Žunior doneo izjednačenje Realu! Fudbaleri Bajerna odigrali su nerešeno sa Real Madridom 2:2 (0:1) u prvom meču polufinala Lige šampiona.

30.04.2024

22:52

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija