• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: in4s.net

05.04.2018

15:13

EKSKLUZIVNO! SPISAK CRNOGORACA KOJIMA JE ZABRANJEN ULAZAK U SRBIJU: Opasni su po bezbednost naše zemlje!

Vesti

EKSKLUZIVNO! SPISAK CRNOGORACA KOJIMA JE ZABRANJEN ULAZAK U SRBIJU: Opasni su po bezbednost naše zemlje!

Podeli vest

Na spisku osoba kojima neće biti omogućen ulazak u Srbiju su Slobodan Kašćelan, Radoje Zvicer, Vladan Vučković, Jovan Vukotić, Igor Božović, Dragan Knežević, Predrag Knežević, Milan Vujotić, Damir Meljović i Igor Dedović... 

Svi oni su pripadnici "škaljarskog" i "kavačkog" klana, koji već nekoliko godina vode krvavi rat u Crnoj Gori ali i u našoj zemlji oko nestanka preko 300 kilograma kokaina, otkriva portal IN4S.

MUP Srbije, nakon najnovijih dešavanja u Crnoj Gori i eskalacije sukoba među klanovima, odlučio je da sprovede potrebne akcije, kako bi se kriminalcima iz Crne Gore zabranio ulazak u tu zemlju.

Podsetimo,  ministar unutrašnjih poslova Nenad Stefanović poručio je da će Beograd zabraniti ulazak u zemlju jednom broju osoba za koje se smatra da mogu ugroziti bezbednost, koa i da će se nastavitib sa snažnim represivnim akcijama, kojima ćemo biti poslana jasna poruka da takva lica nisu dobrodošla na teritoriju Srbije.

MILO UPOZORAVA! 'SRBI' U CRNOJ GORI NE SMEJU POBEDITI: Ukinuli bi priznanje Kosova i sankcije Rusiji...

Na spisku lica kojima neće biti omogućen ulazak u Srbiju, saznaje Sloboda, su Slobodan Kašćelan, Radoje Zvicer, Vladan Vučković, Jovan Vukotić, Igor Božović, Dragan Knežević, Predrag Knežević, Milan Vujotić, Damir Meljović i Igor Dedović. 

MUP Srbije kao nepoželjne označio je i Jova Đurovića, brata pokojnog Luke Đurovića, kao i Alana Kožara, koji se dovodio u vezu sa ubistvom policijskog inspektora Slavoljuba Šćekića.

Kao jedan od onih koji će biti vraćeni sa granice Srbije, navodi se i Vuk Vulević, koji je sumnjičen da ima veze sa ubistvom Duška Jovanovića, vlasnika "Dana", ali to nikada nije dokazano.

PROGON GIMNAZIJALCA IZ DANILOVGARDA JER SE SEĆAJU ŽRTVA NATO: Milo, džaba ih kinjiš, ONI SU POTOMCI SERDAR JANKA!

Interesantno je da se na najnovijem spisku policije u Srbiji našlo i ime Ivana Delića, koji je dovođen u vezu sa ubistvom Pavla Bulatovića, ministra vojnog, 2000. godine u Beogradu.

Takođe, zabrana je stavljena i Željku Bojaniću, nekadašnjem prvom saradniku Dragana Dudića Frica, koji se nalazi u bjekstvu, a koji se u Sloveniji potražuje zbog šverca narkotika.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Ма пожељни су...Кад дођу... Да им се одма* ставе... - ЛИСИЦЕ...!!

Dragan

pre 6 godina

Malo je to. Stavljaj vise.I ove iz Srbije proterati. Eto radnim mesta, stanova, kuca - as to je najvaznije mira u kuci!

Vasilim

pre 6 godina

Зашто Мило није на списку !?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17