• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

21.04.2018

19:42

LUKA PRE UBISTVA BIO SA LUKASOVOM SONJOM I BIBOM! Otkrivamo s kim je diler proveo poslednje trenutke u pivnici!

Vesti

LUKA PRE UBISTVA BIO SA LUKASOVOM SONJOM I BIBOM! Otkrivamo s kim je diler proveo poslednje trenutke u pivnici!

Podeli vest

Luka Radulović (37), malo pre nego što je ubijen za šankom, sedeo je sa bivšom ženom Ace Lukasa i Bibom Šekularac, nekadašnjom devojkom Dušana Spasojevića Šiptara

Luka Radulović (37) samo nekoliko minuta pre ubistva u sredu u pivnici "Ispod mosta" u Beogradu sedeo je sa Sonjom Vuksanović, bivšom ženom Ace Lukasa, i sa Aleksandrom Bibom Šekularac, nekadašnjom devojkom vođe "zemunskog klana" Dušana Spasojevića Šiptara!

Radulović je zatim ustao od stola i za šankom se pozdravio sa starletom Tamarom Đurić. Tad mu je u gužvi, u prepunom lokalu, s leđa prišao ubica, krišom ispalio jedan metak u njega, a zatim pobegao iz pivnice zajedno sa preplašenim gostima!

Branio starletu

Kako Informer ekskluzivno saznaje od izvora iz istrage,

Revolver

Tokom uviđaja u klubu nije pronađena čaura, što ostavlja mogućnost da je Luka ubijen revolverom

Izvor iz istrage

Luka je kobne noći došao u pivnicu "Ispod mosta" na poziv prijateljice Tamare Đurić, jer ju je, navodno, neki mladić tamo verbalno maltretirao.

- Luka je te noći imao dogovor da ide na neku žurku u društvu više devojaka, ali je prvo svratio u pivnicu na Tamarin poziv, da bi joj pomogao da se reši tog problematičnog mladića. Kad je Luka ušao u lokal, najpre se pozdravio sa Sonjom Vuksanović i Bibom Šekularac i seo s njima na kratko da popije piće. Zatim je otišao do šanka, gde ga je čekala Đurićeva. Pozdravio se s njom, a u jednom trenutku, oko 1.20 iza ponoći, odjeknuo je hitac i Luka je pao mrtav. Tamara je u panici pobegla iz lokala i tek kasnije shvatila da je njen prijatelj mrtav - navodi naš izvor.

Informer je u petak pokušao da kontaktira Sonju Vuksanović i Bibu Šekularac kako bi nam ispričale o čemu su kobne noći pričale sa Lukom, ali njih dve do zaključenja ovog broja nisu odgovarale na pozive i poruke.

Naš izvor iz istrage ističe da na mestu ubistva nije bilo tragova koji bi ukazali na identitet ubice, a sam zločin nije snimljen, jer u pivnici nema kamera koje pokrivaju unutrašnjost lokala. Zato inspektori proveravaju mogućnost da je Radulovića možda upucao mladić s kojim je Đurićeva imala problem, koji je nakon ubistva pobegao.

- Tokom uviđaja u klubu nije pronađena čaura od metka kojim je ubijen Luka, što ostavlja mogućnost da je on upucan iz revolvera. Metak mu je probio trbušnu aortu, pa je Radulović brzo iskrvario - kaže naš izvor.

Biba hapšena u "Sablji" kao saradnica "zemunaca"

Aleksandra Biba Šekularac (36) dovođena je još kao tinejdžerka u vezu sa Miloradom Ulemekom Legijom i Dušanom Spasojevićem Šiptarom, ubijenim vođom "zemunskog klana", zbog čega je hapšena u akciji "Sablja" 2003. U pritvoru je tada bila nešto više od mesec dana.

Prema zvaničnom saopštenju policije od pre 15 godina, smatrala se "saradnikom zemunskog klana", vrlo moćnom i opasnom devojkom sa Senjaka, iako potiče iz veoma imućne beogradske porodice. Bila je, navodno, najpre Legijina devojka, a zatim Šiptarova. U periodu najveće moći "zemunaca," redovno je viđana u prestižnim beogradskim klubovima i na splavovima, uvek se pojavljivala u luksuznim automobilima, često u pratnji pravog konvoja automobila, bila neizostavna na žurkama u sedištu klana u Šilerovoj ulici u Zemunu... Međutim, po izlasku iz pritvora 2003, Biba je demantovala da je bila saradnica klana, priznavši da su joj Legija i Šiptar bili samo prijatelji. Za Bibu se poslednjih godina pričalo da često putuje u inostranstvo sa "uglednim prijateljima", gde za njih organizuje žurke na kojima su obavezan "dekor" mlade i lepe devojke.

Što se tiče Sonje Vuksanović, ona je poznata javnosti kao bivša supruga pevača Ace Lukasa, a pre njega bila je u braku i sa Željkom Šašićem.

Podsetimo, Radulović je bio džudista i držao je obezbeđenje nekoliko poznatih noćnih klubova u Beogradu. Postao je poznat javnosti u septembru 2017. jer je divljajući automobilom "bentli" na Topčiderskoj zvezdi presekao kolonu vozila predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

Luka je potom bio uhapšen i 25. oktobra 2017. zbog sumnje da je bio na čelu grupe koja je preprodavala kokain u Beogradu. Tada su pored Radulovića uhapšeni i Nebojša Stošić (41), Milka Gajić (30) i Aleksa Milosavljević (46), a od njih je zaplenjeno 116 grama kokaina.

Droga, nasilje...

Luka je u početku negirao da je prodavao drogu, ali je početkom marta sklopio sporazum sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, priznavši da je trgovao kokainom, zbog čega je osuđen na tri godine zatvora (vidi okvir). Nakon toga je pušten na slobodu, ali je potom izbegavao da primi rešenje o upućivanju na izdržavanje kazne.

Radulović je hapšen zbog droge i 2016, ali su mu i pre toga pisane krivične prijave zbog posedovanja i preprodaje narkotika, kao i zbog razbojništva i nasilničkog ponašanja.

Luka se družio sa mnogim poznatim ličnostima, a na svom Fejsbuk profilu objavljivao je fotografije iz noćnog provoda sa pevačima, starletama i sportistima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59